2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم

یکی به دوستم گفته یه خانومی هست پول نمیگیره یه چیزایی میگه. گفته نه دعانویسه نه فالگیر. ولی بیشتراز من میترسه ازاین چیزا. نظرتون چیه؟

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
یکی به دوستم گفته یه خانومی هست پول نمیگیره یه چیزایی میگه. گفته نه دعانویسه نه فالگیر. ولی بیشتراز ...

بره سرکتابو انجام بده ولی اگر خدایی نکرده مشکلی داشت طرف دعا داد انجام نده رفع دعا اگه پیش کسی بری ک قوی نیست دعاش سنگینی میاره ولی سرکتاب اوکیه

بره سرکتابو انجام بده ولی اگر خدایی نکرده مشکلی داشت طرف دعا داد انجام نده رفع دعا اگه پیش کسی بری ک ...

یعنی سرکتاب سنگینی نمیاره؟جن تو زندگی وارد نمیکنه؟

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
من انجام دادم کلی حرفهای قشنگ از آینده م گف فقط از ازدواج چیزی نگف میگف چیزی از ازدواج نمی‌بینم این ...

منم شدیدا اعتقاد دارم با پسر خالم تا مرز نامزدی رفتیم خیلیم همو دوست داشتیم ولی دعانویسه گف ستاره هاتون جفت نیست اولش برام مسخره اومد مگ میشه دوتا ادم که همو دوست دارن بهم نرسن؟ 

ولی واقعا سر یه دعوا مسخره همه چی بهم خورد

منم شدیدا اعتقاد دارم با پسر خالم تا مرز نامزدی رفتیم خیلیم همو دوست داشتیم ولی دعانویسه گف ستاره ها ...

عزیزم من الان نه خواهرم نه مادرم با همسراشون ستاره هاشون جفت نیست اما باهم زندگی خوبی هم دارن خیلی از اطرافیان دیدم که جفت نبود اما باهم تو رابطه ان مهم اینکه خدا برات بخاد و توی سرنوشتتون باشع که باهم باشید