2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارع مثبته گلم چن روزبدتکرارش کن

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
هاله داره به نظرم  بعد چند دقیقه هاله انداخت؟ دو روز دیگه امتحان کن یا اگر صبر نداری برو از ب ...

از روز ۲۶دوره ام تا دیروز که روز ۳۱هست لکه داشتم خیلی کم و گاهی خیلی کم درد خفیف داره زیر دلم ولی نه که اذیت شم دلیلش چیه شما قبل پری لک دارید اگه اره چند روز؟من الان ۶روزه اینجوری بودم چند  شب پیشم  دمنوش گرمی و زعفران خوردم اما نیومد دیروزم نوک سینه راستم دردمیکرد امروز دبگ لک ندارم

امروزم سمت چپ رحمم خیلی تیر میکشه بی بی رو ک زدم ی کم معلوم بود هاله الان نگاش کردم دیدم خشک شده بیشتر شده

ی مامان کوچولو دهه هشتادی🤪💌
از روز ۲۶دوره ام تا دیروز که روز ۳۱هست لکه داشتم خیلی کم و گاهی خیلی کم درد خفیف داره زیر دلم ولی نه ...

احتمال بارداری زیاده 

نباید سر خود دمنوش میخوردی احتمالا بخاطر اون لکه بینی داشتی

یه دکتر بری بد نیست

انشالله خدا یه نینی سالم و خوشگل بهت بده

❤️❤️😍🥰❤️❤️
امروز موعدت بود یا از وقتت گذشته

از روز ۲۶دوره ام تا دیروز که روز ۳۱بود لکه داشتم خیلی کم و گاهی خیلی کم درد خفیف داره زیر دلم ولی نه که اذیت شم دلیلش چیه شما قبل پری لک دارید اگه اره چند روز؟من الان ۶روزه اینجوری بودم چند  شب پیشم  دمنوش گرمی و زعفران خوردم اما نیومد دیروزم نوک سینه راستم دردمیکرد امروز دبگ لک ندارم اما سمت چپ رحمم خیلی دردمیکنه

ی مامان کوچولو دهه هشتادی🤪💌