2777
2789
عنوان

این بی بی مثبته؟؟؟

170 بازدید | 9 پست

من فقط ی بار مدیکور برام مثبت شد ک باردار بودم ولی روژان مثبت کاذب زیاد دلشت کسی بوده میکور براش هاله الکی بندازه

ی مامان کوچولو دهه هشتادی🤪💌

بله واسه من هاله انداخت و پریود شدم بعضیا میگن جتما خط تبخیربوده.پارسال عکس بی بی رو گذاشتم بچه ها هم تبریک گفتن ولی درست روزی ک میخواستم برم آزمایش پریودشدم.شماهم آز بدین بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی افتاد هاله اش 

من شخثا از هاله هیچ بی بی چکی خیر ندیدم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

کی افتاد هاله اش  من شخثا از هاله هیچ بی بی چکی خیر ندیدم

همون اولش دیدم والان ک خشک شده واضح تده هیچ وقت هاله ننداخته برای من مدیکور به جز زمان حاملگیم

همون اولش دیدم والان ک خشک شده واضح تده هیچ وقت هاله ننداخته برای من مدیکور به جز زمان حاملگیم

ان شاءالله بارداری 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اگه زیر ۵ دقیقه هاله انداخت ممکنه مثبت باشه..چقدر از موعدت گذشته؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ان شاءالله بارداری 

از روز ۲۶دوره ام تا دیروز که روز ۳۱هست لکه داشتم خیلی کم و گاهی خیلی کم درد خفیف داره زیر دلم ولی نه که اذیت شم دلیلش چیه شما قبل پری لک دارید اگه اره چند روز؟من الان ۶روزه اینجوری بودم چند  شب پیشم  دمنوش گرمی و زعفران خوردم اما نیومد دیروزم نوک سینه راستم دردمیکرد امروز دبگ لک ندارم ا دل درد پری دارم

راستش من لک نداشتم نه علائمم نداشتم از اواسط هفته ششم یه کم حالم بد شده گاهی سینه درد هم دارم