2821
2789
عنوان

شوهر حساس

306 بازدید | 17 پست

بچه ها همسر من شاغل نیس و دانشجوعه وضع مالی مونم درحد معمولیه یعنی نه خوبه و نه بد 

ولی یه جاهاییم بخاطر فشار زندگی کم میاریم...

شوهرمم از اون دسته آدماییه که دوست نداره تن به هرکاری بده یعنی کار  پشت  میز نشستن رو دوست داره و اگه جاهایی که کم میاریم بهش بگم مثلا برو اسنپ تا کمتر سخت بگذره،ناراحت میشه و دوست نداره انجام بده 

حالا الان به فکر عوض کردن ماشینشه اونم با پولی که برای رهن سال بعد خونه مون کنار گذاشتیم 

منم هرچی بهش میگم میگه نه تو نگران نباش من از بابام میگیرم پول خونه رو 

ولی خیلی میترسم بچه ها ادامه شو میگم براتون توی پست ها 

بگو عزیزم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بهش بگو همین الان از بابات بگیر ماشینت رو عوض کن به پول خونه دست نزن 

سر کار نمیره پول از کجا میاره ؟ همه رو پدر شوهر میده ؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

پدرشوهرم اونطوری نیس ک سختش باشه و پول نده ولی بازم میترسم مثلا چیزی پیش بیاد و پدرشوهرم خودش به پولش احتیاج داشته باشه 

از طرفیم چون وضع مالی مون خیلی اوکی نیست و این ماشینی هم که شوهرم میخواد بخره ۲۰۶هست (گاز سوز نمیشه انگار)

مطمئنم که بعدا اگه بهش بگم منو جایی ببره مسئله پول بنزین و اینارو پیش میکشه...

به هیچ طریقی هم الان شوهرم گوشش بدهکار نیست 

چون من بهش میگم فعلا صبر کن بذار یکم وضعیت مون ک بهتر شد ماشینو عوض کن ولی دلیل و منطق سرش نمیشه و فقط میگه نه این ماشین دیگه دلمو زده و باید عوضش کنم 

حالا هم بخاطر همین چیزایی که من بهش گفتم درباره ماشین از من ناراحت شده (آخه ناراحتی داره جدا؟)

بهش بگو همین الان از بابات بگیر ماشینت رو عوض کن به پول خونه دست نزن  سر کار نمیره پول از ک ...

نه همهیشه پدرشوهرم نمیده ولی یه جاهاییم هوامونو داره خب جریانش طولانیه ولی قبلا یه خرده پس انداز داشته شوهرم ک گذاشته بانک و سودشو میگیریم

چه مرد خودرای، حرف گوش نکنی 😤 زیر بار نری هااا.  یه دعوا راه بنداز.  تو نداری چه لازم ...

به نظرت من زورم میرسه؟

بخواد کاریو انجام بده میده 

فقط اولش از من نظر میپرسه ها 

ولی بعدش کاریو میکنه که خودش بخواد 

نه همهیشه پدرشوهرم نمیده ولی یه جاهاییم هوامونو داره خب جریانش طولانیه ولی قبلا یه خرده پس انداز داش ...

با این اوصاف شما حق داری نگران آینده باشی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

با شوهرم ۱سال و نیم تفاوت سنی مونه  من ۲۳ام

ببین یه سری چیزارو توضیح دادی که بعدش نقضش کردی ... ببین میگی وضع مالیمون خوبه ( وضع مای خوب میشه دغدغه مالی نداشتن و صاحب خونه و ماشین و درامد خوب بودن)

مثال بزنم برات 

ما الان خونه و ماشین داریم اما درامد کمه پس دغدغه داریم و باید با کار بیشتر یا تعییر کار این رو درستش کنیم پس همسر من که اداریه عصرا میره اسنپ و بفکر شغل ازاد هم هست....

یه جا میگی همسرت حساسه درصورتیکه بچه سال و یکم تنبل هم هست اون وقتی زن گرفته مسئولیت زندگی قبول کرده.... چرا باید بشینه تو خونه و بیکار باشه و پدرش مخارج خونشو بده؟؟؟؟؟ اینارو در کنار هم بزار ببین چی درمیاد 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز