2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من واقعا نیاز دارم ی مرد بهم بگه الان باید چیکار کنم ؟

من دوست پسرم مادر پدرش از تم جدا شده بودن برای همین بلد نبود با ی دختر چجوری باید رفتار کنه همه دخترا روش کراش بودن همه دوست داشتن باهش رابطه داشته باشن زمانی که من باهاش رل زدم کلی حرف درست شد پشت سرش همه میومدن میگفتن آره با من بودا با این بودا درحالی که اینطوری نبود و فقط میخواستن حرسم رو در بیارن

ی روز سر همین ماجرا ها باهاش دعوام شد که خیلی آروم بود آروم بودنش سر دعوا عصابم رو خورد می‌کرد منم عصبی شدم بهش گفتم تو مامانت ولت کرده انتظار داری من ولت نکنم این رو که گفتم آتیش گرفت گفت میزنم تو گوشت حق نداری بری منم تا تونستم رو عصابش راه رفتم

که آخرش گفت دیگه نیا پیوی منم ی ماه کات بودم که با ی پسر آشنا میشم بعد از ی ماه خودم بهش پی ام دادم گفت دوست باشیم من فکر نمیکردم تا همیشه دوستش میمونم برای همین قبول کروم بعد از ۴ ماه با شماره ناشناس زنگ زدم گفت دوست دختر ندارم

منم رفتم بهش گفتم من بهت زنگ زدم و.. دعوا شد

منم آروم بودم برعکس سریع قبل

درباره دوست دختر قبلیش کا گفت دوستمه باش حرف میزنم منم ناراحت شدم گفتم میخوام بخوابم صبح بلند شدم دیدم نوشته ولی از همه دخترا بهتره  منم پس برو با دوست دخترت دینا این سریع اون حمله کرد گفت تو گفتی با این بودی با اون بودی ولی اونی که با یکی دیگه رفت تو بودی نه من گفتم منظورت چیه گفت منظورم پوریاس اونجا فهمیدم همه چی رو میدونه

آخرش هم گفت دیگه حق نداری بهم پی ام بدی 

من الان چیکارش کنم 😭😭😭😭😭😭؟