2777
2789

یا امام رضا تا ۲۰ دقیقه پیش جفتمون یهو مثل برق گرفته ها از خواب پریدیم اون منو جن دیده منم اون رو جن، اینقدر داد و بیداد کردیم تا همه اومدن تو اتاق کمکمون

ببخشید خندم گرفت😅

شرافتاً ما فیلم ترسناک دانلود میکردیم مزاشتیم ۳ شب ببینیم اینطوری نمیشد

هرچند الان نمی‌دونم چجوری اون موقع ها می‌دیدم الان دیگه نمی‌تونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید خندم گرفت😅 شرافتاً ما فیلم ترسناک دانلود میکردیم مزاشتیم ۳ شب ببینیم اینطوری نمیشد هرچند ا ...

به حضرت عباس من یهو تو سنگینی خواب دیدم دختر همه ام وحشت زده شده یکسره منو صدا میزد و جیغ می‌کشید از ته دل مهتاب چت شده ؛ به یه حالت دیوانه شدن میدیدم اونم همینطور منو دید ، برادرای من و مامانم وفتی اومدن تو اتاق کمکمون کنن میگفتن نرگس با سر میکوبیده به در ، منم که خودم کلا زبونم بند اومده بود 

به حضرت عباس من یهو تو سنگینی خواب دیدم دختر همه ام وحشت زده شده یکسره منو صدا میزد و جیغ می‌کشید از ...

به خاطر همین که قبل خواب ازش صحبت کردین این خواب رو دیدین کلاً آدم تو طول روز و قبل خواب ذهنش درگیره هرچی بشه امکانش هست به خوابش بیاد 

ياد يه خاطره افتادم . داداشم بدنسازي كار ميكرد . رفته بود تو اينترنت فيلم روني كولمن رو دانلود كرده ...

وای خدا میگم ما واقعا جنی شدیم ؛ راست میگن در همچین مواقعی کسی حرف کسی رو باور نمیکنه 

سلام  شما قبل از خواب در موردش حرف زدید و فکر کردید  سپس ضمیر ناخودآگاه شما در خواب این ...

بابا میگم جفتمون خواب خواب بودیم یه لحظه نمیدونم چرا از خواب پا شدم عین روانی لامپ اتاقم خاموش در اتاقم بسته بود برگشتم از خواب بیدار کردم الکی بیدارش کردم انگار یکی بهم گفت بیدارش کن منم فقط تند تند هلش میدادم پاشو پاشو میفهمیدم کارام عاقلانه نیست ولی انگار یکی کنترلم می‌کرد، اونم بیچاره وقتی پاشد فکر کرده من دیوانه شدم که مطمئن ام شده بودم از رو ترس جیغ میزد کمک کنید مهتاب دیوانه شده اون که داد و بیداد کرد من شکل یه آدم دیگه میدیدمش اونم بعدا گفت منم تورو شبیه یکی دیگه میدیدم سر این جیغ میزدم