2777
2789
عنوان

گند زدم 😒😔😂

384 بازدید | 32 پست

ابجیای داداشام من کلی خرج و برنامه ریزی کردم فردا برا یلدا همون داریم خیر سرم چس کلاس گذاشتم ژله از اینا که زیرش بیسکویت میچینن درست کنم لایه زیرشو بیسکویت با کره ذوب شده چیدم این هیچ

لایه میانی ام ژلاتین با شکلات و خامه اینم بد نشد خوب بود

بدبختی اینجاس اومدم از روش ژله انار درست کنم بریزم ینی تا ریختم لایه شکلاتی رو ذوب کرد تکه تکه شد اومد بالا همچین قاطی شد اصن ی وضعی شد😑😭😂

فک کنم لایه زیری خوب خودشو نگرفته بود یا من ژله انار رو باید میداشتم سرد شه بعد بریزم خلاصه که شوهرم بفهمه پدرمو درمیاره نصفه شبی بنده خدارو فرستادم بره خامه بخره چجوری بهش بگم گند زدم ب ژله😑حالا ولی مزه ش بد نشده ولی میترسم فردا از قالب دراوردنی به لایه زیریشم آسیب زده باشه و بیسکویتاشم خراب کرده باشه 😑🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس بده منم به این دردا زیاد دچار شدم . فراموش کن میشه به همه تو آشپزی اتفاق می افته

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

صبح خودت برو بخر دوباره درست کن اینم نریز دور بعدا بخورید خودتون اگه برا مهمون بود اگه صبح پاشدی دیدی سفت شده و رنگش زیادی تیره نشده شاید بشه یه ژله انار بخری فردا اما بذاری سرده سرد بشه بریزی رو این مه لایه روییش مرتب بشه البته اگه ظرفت برا یه لایه جا داره

عجب دل حجسته ای داری

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
خجالت میکشم حتی عکسشو بفرستم😂

ولی اینجور چیزا درسته ظاهرشون بد میشه ولی خیلی خوشمزه آن😃

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶: