2777
2789

خواهشا اگه حالت بد مبشه نخون نمیدونم چی بود واقعا دیروز گذاشتم چیزی خارج نشد 

امروز که رابطه داشتیم 

بعد که رفتم دسشویی 

حدودا ده گلوله اندازه عدس خارج شد که عفونت نبود انگار پوست فشرده بود( کاملا سفید 

به به اش عدس باهاشون میشه پخت 

عدس پلو هم همینجور 

عدسی😍😍😍

به به

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به اش عدس باهاشون میشه پخت  عدس پلو هم همینجور  عدسی😍😍😍 به به

بعد این هر وقت عدس پلو بخورم یاد این میوفتم🥲

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
بعد این هر وقت عدس پلو بخورم یاد این میوفتم🥲

😁😁همینو میخاستم🤣🤣

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
من برای رفع سردی واژن و رحم استفاده کردم  عموما برای تنگی واژن و رفع عفونت استفاده میشه

عالیییه منم استفاده کردم کل کیستارو از بین میبره

- هر وقت خواستید حرومزادگی رو در حق یکی تموم کنید؛ اعتمادشو نابود کنید :)❤️‍🩹
نه رنگ شیاف خیلی تیره هست خودش اندازه نخود

احتمالا هرچی بوده خارجی بوده امکان نداره گوشت رحم و چیز دیگه باشه احتمالا اضافه های عفونت و پاکسازی شده رحم که اونها از قبل بوده با این شیاف هرچی بوده ریخته

منم یه شیاف گیاهی گرفتم خییییلی خوب بود دست ساز دکتر طب سنتی هم عفونتم رفع کرد هم خیلی تنگ کنندگیش عالی بود

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
احتمالا هرچی بوده خارجی بوده امکان نداره گوشت رحم و چیز دیگه باشه احتمالا اضافه های عفونت و پاکسازی ...

سلام چهل گیاه مصرف کردین؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖