نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6805 عنوان مهاجرت 63 بازدید | 6 پست به هر جا....برای مهاجرت چقدر پول لازمه؟۱۰میلیارد کمه؟؟هم بتونیم بریم هم ی کاری کنیم...تو مدت بیکاری هم خرج باید ی جور پیش بره ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔 1402/09/30 | 02:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6805 الو کسی نیس؟ ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
witamin عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 941 الو کسی نیس؟ بستگی داره کجا میخوای بری وهدفت چیه از مهاجرت خب باهمون ۱۰میلیار کارتو جور کن تو ایران بیرون رفتن از وطنت کار اسونی نیست احتمال داره سرمهیتو از دست بدی وبرگردی
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6805 بستگی داره کجا میخوای بری وهدفت چیه از مهاجرت خب باهمون ۱۰میلیار کارتو جور کن تو ایران بیرون رفتن از ... اگ بفروشم ۱۰ تومن دارم...بفروشیم ک بریم....وگرنه بمونیم نمیتونیم بفروشیم.....نمیگم اینجا زندگیمون بده ولی از آینده بچم میترسم... ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
witamin عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 941 اگ بفروشم ۱۰ تومن دارم...بفروشیم ک بریم....وگرنه بمونیم نمیتونیم بفروشیم.....نمیگم اینجا زندگیمون بد ... اگه کسی از نزدیکانت هست برو پیشش اگه کسی نداری خارج هزار بار فکر کن خصوصا چون بچه داری اینده بچه بیشتر به خطر میفته اگه تصمیم عجولانه گرفتی
نلی_قشنگم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 6805 اگه کسی از نزدیکانت هست برو پیشش اگه کسی نداری خارج هزار بار فکر کن خصوصا چون بچه داری اینده ... اره درسته حرفاتون.....تصمیم خاصی نگرفتم ولی تو فکرمه ک بریم....باید خیلی تحقیق کنم در موردش ✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔