2789
من دیروز ثبت نام کردم اما قسمت احراز هویت و دریافت کد بورس انجام ندادم گفتم برم کافی نتی جایی انجام ...

من با دوستم پارسال باهم ثبت نام کردیم برای اون واریز شده ولی برای من نه فکر میکنم اونایی ک تو سجام ثبت نامن باید سهام عدالت بگیرن ولی خب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مطمئن نیستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با دوستم پارسال باهم ثبت نام کردیم برای اون واریز شده ولی برای من نه فکر میکنم اونایی ک تو سجام ث ...

کجا برم ثبت نامم تکمیل کنم یه کافی نت رفتم گفت من بلد نیستم از دست ما خارجه ، موسسه یا چ‌ اداره ای باید برم ؟ ازدواج کردم و یارانه ام ب کارت شوهرم میاد ، واسه تکمیل سهام عدالتم به امضا یا مدارک پدرم یا حضور پدرم لازمه ؟!

کجا برم ثبت نامم تکمیل کنم یه کافی نت رفتم گفت من بلد نیستم از دست ما خارجه ، موسسه یا چ‌ اداره ای ب ...

اهراز هویت و ک تو خونه از برنامه آپ هم میتونی انجام بدی کاری نداره ی امضا میخاد ازت با ی ویدیو کوتاه بعد اطلاعاتت ثبت میشه کد بورس میاد برات برو برنامه آپ قسمت سرمایه گزاری و اهراز هویت سجام

اهراز هویت و ک تو خونه از برنامه آپ هم میتونی انجام بدی کاری نداره ی امضا میخاد ازت با ی ویدیو کوتاه ...

جای اهراز هویت ک میرم اسم و عکس چندتا شرکت گذاشته ک یه کیو انتخاب کنم نمی‌دونم اونا چی هستن و کدومشو انتخاب کنم ، مثلا نوشته کارگزاری نوین و پارسارگاد و ..... مهم نیس کدومو بزنم ؟!