2777
2789

دوفاز شه دیگ ژله بستنی بشه

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینستا نگا کردم یه خانومی ژله هندوانه درست میکرد تو هر رنگ ،بستنی میریخت 

عزیزم رنگش پاستیلی میشه واقعا متوجه نشدی وچون سنگین تر میشه راحتتر درمیاد طعمشم خوشمزه تره

اولین بار بود از شیر استفاده میکردم چون هم دما نبودن برید 

آها آره

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
تو اینستا نگا کردم یه خانومی ژله هندوانه درست میکرد تو هر رنگ ،بستنی میریخت 

البته ب این سادگی هم نیست ک راحت ژله و بستنی و قاطی کنی تموم ش.برا این ک خوب ش قلق های خودش و داره

به همون علت که من شیر قاطی کردم و یه بسته ژله خراب شد 😅😅😅

منم یبار خامه قاطی کردم کلا ریختم دور

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

برای شیر قاطی کردن باید ژله رو بزاری تو دمای خونه سرد بشه به دمای محیط برسه بعد شیر قاطی کنی 

امشب چهارتا ژله استفاده کردم موند برا بعد که تو آرامش امتحان کنم با شیر.ممنون از توضیحاتت عزیزم🩵