2777
2789
عنوان

بیایدددددددد

62 بازدید | 13 پست

من یک هفتس متوجه شدم باردارم ویک ماه و۱۰روزمه امروز رفتم روترازو ۳ کیلو اضافه کردم طبیعیه؟؟؟

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
سلام فافی جون  مبارک باشه  انشاالله بسلامتی فارغ بشی  نی نیت زیرسایه ی پدر و مادر ...

سلام عزیزممممم خیلی وقت بودخبری ازت نداشتم سلامت باشی بامعرفت ممنونم والله هنوزم باید این هفته برام برا سنو تشکیل قلب واینا فکرکنم هنوز زوده براجنسیت.....مامان نیهاد هم رفت بعضی وقتافکرمیکنم میگم الان درچه حاله چ اتفاقایی ک نیوفتاده براش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزممممم خیلی وقت بودخبری ازت نداشتم سلامت باشی بامعرفت ممنونم والله هنوزم باید این هفته برام ...

من نی نی سایت هستم اکثرا هم شبا میام 

تاپیکای پربازدیدا یه نگاهی میندازم .فقط از ترس شناخته شدن تاپیک نمیزنم 

آخی آره حیف شد مامان نیهاد هرروز زندگیش فیلم بود .

من نی نی سایت هستم اکثرا هم شبا میام  تاپیکای پربازدیدا یه نگاهی میندازم .فقط از ترس شناخته شد ...

منم هرروز میام اخرشب وظهرا 😁

راستی خودت بچه میخواستی یا ناخواسته شد 

نه چن ماهه اقدامم خودمون خواستیم پسرم دیگه داره میره توپنج سال باید امسال حامله میشدم ک سال بعد پیش دبستانیه مهم نیس ولی کلاس اول ک شد دیگه راحت باشم بچه دوم ازآب وگل دراومده باشه

من اشتباه کردم همش گفتم حالا زوده نمیخوام .

دیگه الانم میگم فاصله سنی ۱۰ساله اینا دیگه بدرد هم نمیخورن .

ولش کن از من دیگه بچه دار شدن گذشته .

حالا این حرفو در صورتی دارم میزنم که همسن و سالام و همکلاسیام تازه دارن نامزد میکنن

من اشتباه کردم همش گفتم حالا زوده نمیخوام . دیگه الانم میگم فاصله سنی ۱۰ساله اینا دیگه بدرد هم نمیخ ...

مرسی گلم...سنی نداری بابااااا مگه چنتا بچه داری اتفاقاالان اگه بیاری کارت راحته بچت کمکت میکنه

متولد 75هستم  27سالمه ودخترم الان 9ساله هس

فقط ازم سه سال بزرگتری اگه شرایطش داری یکی دیگه بیار خدادخترخانمتوحفظ کنه عزیزم