2777
2789
عنوان

باهوشا بیان بگن جواب مردمو چی بدم

122 بازدید | 10 پست

من از ۲۲ سالگی سودای مهاجرت تحصیلی توی سرم داشتم و متاسفانه بچگی کردم به خیلی ها گفتم میخوام مهاجرت کنم از همکلاسی و استاد و دوست  فامیل و...

و همه منتظر مهاجرتمن. من الان ارشدمو گرفتم ، ۲۸ سالمه و حال مساعدی ندارم و کمی گیجم و شاید قیدشو بزنم و ازدواج کنم، چون واقعا شرایط برام طاقت فرسا شده و افسردگی گرفتم و نای پیشرفت و حرکت به جلو رو ندارم، خیلی خسته ام.

حالا همه منتظر رفتن مننن هی میپرسن ازم و من نرفتم و احساس میکنم خیلی ضایع میشم اگه نرم و بقیه میگن فقط بلوف میزد...

من خوب زبان خوندم معدلمو کشیدم بالا و کلی تحقیقات کردم، ولی جا زدم. 

جواب بقیه رو چی بدم که خیلی موجه باشه و ضایع نشم  وقتی میپرسن مهاجرتت چی شد چرا نرفتی و کی میری و...

توروخدا جواب خوب هوشمندانه بدین دهن همه بسته بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو علاقه ندارم دیگه 

اگه جای توضیح بود بگو تا چند سال پیش همه کاراشم کردم 

چون حقیقتا مهاجرت ده سال پیش خوب بود درسته الان بیشتر میرن ولی جای رشد شون خیلیییییی کمه به نسبت قبل 

اینو منی میگم که هم خودم درگیرش بودم هم کلللل فامیل و خیلیا رفتن و الان پشیمونن

عاشق خدا و عاشقان او❤️‍🔥
منم همینطور دقیقا. بشدت وابسته ام

خب پس همین به نظرم دلیل قانع کننده ایه، هرچند اگه تو شرایط شما بودم لزومی نمی دیدم برای بقیه توضیح بدم ولی وقتی خیلی اصرار کردن همینو بگو چون واقعا دل کندن از خانواده و مهاجرت کار هر کسی نیست

سلام دختر برادر شوهرم همین مشکلو داشت 

بهش گفتم. اینو بگه خیلی حرفا براش کم شد 

بگو من خیلی تحقیق کردم در موردش و متوجه شدم فرهنگشون با روحیه ام سازگار نیست تصمیمو عوض کردم می‌خوام اینجا بمونم و ازدواج کنم امیدوارم به کارت بیاد خوشبخت باشی 🙏🌹

لااف از سخن چو در توان زد- آن خشت بود که پر توان زد  یکدسته گل دماغ پرور از خرمن صد گیاه،بهتر