2777
2789

سلام خانوما من سه سال پیش درست زمانی که کرونا بود و مدارس غیر حضوری شده بود سال دوازدهم انسانی بودم ی معلم احمقی داشتیم که انقد بی مسئولیت بود درس نمی‌داد فقد میومد تو گروه چند تا کلیپ از استاد های دیگه میزاشت و می‌رفت کلا تموم درس ها همینطور بود یعنی تدریس مجازی بود اما امتحان ها حضوری ،منم تموم درس هامو پاس شدم فقد ی شب خوندن همشو اما ریاضی خیلی سخت بود برام هرچی می‌خوندم و کار میکردم تو مخم نمی‌رفت الان رفتم میگن با پول هم نمیشه چون نهایی هستی !چیکار کنم قبول شم بزرگسالان شرایطش چطوره برن قبول میکنن ؟من دلم میخواد بهمن برم دانشگاه خیلی عقب موندم 😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگسالان با آدم کار میکنن درست ؟نمونه سوال و جزوه میدن قشنگ 

ن هیچی من امتحانات داخلی ام اوفتاده بودم دو سه تا نمونه سوال فرستاد منم نخوندم گوشی بردم نوشتم همرو ولی نهایی اینجور نیست خودت باید بشینی بخونی فقط ی مستمر بیست بهت میدن نهایتش 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨