2777
2789
عنوان

ضررش چقدره؟!🤧

88 بازدید | 4 پست

ضرر اکسیدان برای پوست سر و کلا پوست و مو بیشتره یا خود رنگ مو؟

جوابتون هر چی هست دلیلشم بگین

میدونم هر دوتا ضررای خودشونو دارن و کاملا مقاله هاشو خوندم ولی ضرر کدوم بیشتره؟!!

الآن بگیم اکسیدان ضرر داره ، رنگ رو بدون اکسیدان میزنی ؟

یا اگه بگیم رنگ ضرر داره ، فقط اکسیدان خالی به سرت میزنی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
الآن بگیم اکسیدان ضرر داره ، رنگ رو بدون اکسیدان میزنی ؟ یا اگه بگیم رنگ ضرر داره ، فقط اکسیدان خال ...

چرا  متن تاپیک رو درست نمیخونین سریع پست میذارین؟

کِی گفتم کدومشون ضرر داره؟خب معلومه هر دوتاش ضرر های خودشو داره گفتم ضرر کدوم بیشتره؟ برای خودم هم نیست یه نفر میخواد نسبت هارو بالا پایین کنه میخواد ببینه بیشتر کردن نسبت رنگ مضر تره یا بیشتر کردن نسب اکسیدان.کاری هم با تفاوت رنگی که ایجاد میشه نداره

توی متن تاپیک اینارو توضیح ندادم چون فقط الکی طولانی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا  متن تاپیک رو درست نمیخونین سریع پست میذارین؟ کِی گفتم کدومشون ضرر داره؟خب معلومه هر دوتاش ...

خب همینو از اول بگو   چرا دعوا میکنی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻