2777
2789
عنوان

روز مادر برای مادرم چیزی بخرم؟

414 بازدید | 24 پست

ازش دلخورم و خسته!!  اگه نخرم میدونم ناراحت میشه ولی اونم نه برای تولدم و نه برای روز دختر چیزی برام خرید حتما تبریکم نگفت با وجود ایمکه پول داشت!!  دلم ظکست خو منم میخوام جبران کنم بگم ببخشید مامان جان پول نداشتم که البته پول ندارم فوقش یک ادکلان یا یک روسری ارزون بخرم براش یا گل 💐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک پول ندارم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من امروز از درد پریودی ب خودم میپیچیدم . ی لحظه از مادرم یادم اومد ک چقد سختی کشید سرماها . چقد درد زایمان تحمل کرد . زنگ زدم بهش کلی قربون صدقش رفتم . واقعا مادر بودن خیلی سخته

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤