2777
2789
عنوان

صبور بودن

68 بازدید | 4 پست

بنظرتون تو رابطه دختره صبور بهتره یا اون دختری که ناراحتیشو بیان میکنه و با نادیده گرفته شدن کنار نمیاد؟ 

مردا بیشتر قدر کدومو میدونن؟ 

کدوم یکی از این دوتا دختر که گفتم کلا موفق تره؟ 

به نظرم بستگی به طرف داره..من که باهیچکدوم موفق نشدم..نه با صبر و نه با ابراز ناراحتی💔طرفت باید آدم ...

دلم گرفت برا خودمون 

اره درست میگی به هر حال 50 درصد هر رابطه ای طرف مقابله که باید از ته دل دوست داشته باشه آدمو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم گرفت برا خودمون  اره درست میگی به هر حال 50 درصد هر رابطه ای طرف مقابله که باید از ته دل د ...

دقیقا..حالا شوهرم تظاهر به دوست داشتنم میکنه ولی میدونم همش دروغه..چون ازوقتی اومده خواستگاریم و ازون به بعد یه روز خوش ندیدم از خودش و خانوادش..💔💔کاش خدا به ما هم یه نگاهی بکنه

...
دقیقا..حالا شوهرم تظاهر به دوست داشتنم میکنه ولی میدونم همش دروغه..چون ازوقتی اومده خواستگاریم و ازو ...

آخی 

خب مطمئنی تظاهره؟ 

یعنی میگه دوست داره اما اذیتت میکنه؟ 

طرف منم الکی میگه میخوامت اما من اصلا اینو از رفتارش حس نمیکنم