2777
2789
🌺🌸💐🌺🌸💐 امشب مرایاد کن. درهر"الغوث"که میگویی، شاید به حق"یارب"گفتنت "خلصنا"یت برای من هم مستجاب شود ... خیر، برکت، خرسندی، سلامت، خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت، توشه شب قدرتان باد.
خدا جونم عاشقتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان برا من هم دعا کنید
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
سلامتی و آرامش و خوشبختی و عشق و برکت و روزی حلال نصیب همه باشه الهی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 مریضا همه خوب بشن و سلامتیشونو بدست بیارن مستجرا خونه دار شن دم بختا به خیر و خوشبختی ازدواج کنن کسانی که بچه میخوان بچه دار شن اونای یکه خونشون کوچیکه خونه بزرگتر بخرن هر کس به هر ارزویی تو دلشه و براش خیره برسه به امید خدا🙏🏻
الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻