2777
2789
خب باشه ناراحت نشو  من نمیدونسم شعبه نیستی ک  😂😂😂

ناراحت نشدم توضیح دادم که فکر نکنی برای بیکاری بهمون حقوق میدادن

تازه ما برای عید فقط تا ۴ ام فروردین تعطیل بودیم!

معلم ها کارشون پاره وقت ه نه کارمندا

۳ ماه تابستون تعطیل

دو هفته عید تعطیل

در هفته هم سه روز

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشدم توضیح دادم که فکر نکنی برای بیکاری بهمون حقوق میدادن تازه ما برای عید فقط تا ۴ ام فرورد ...

ن نگفتم بیکارن که کارمندای بانک ،

گفتم شغل ترو تمیزی هست ،

خوبه 

چرا؟؟

آرزوییه که هیچوقت محقق نمیشه.

نه پول زیاد  دارم نه تخصصی.

نه ریسک میتونم کنم چون محافظه کارم.

شوهرمم به خانوادش وابستس.

اصلا محاله

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
آخه برای تهران وقتی مستاجر باشی زیاد نیست 

اول زندگی واسه همه سخته 

مهم اینه زن و مرد باهم تلاش کنن واسه اینده 

به نظرم این مبلغ واسه اول زندگی خوبه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
آرزوییه که هیچوقت محقق نمیشه. نه پول زیاد  دارم نه تخصصی. نه ریسک میتونم کنم چون محافظه کارم. ...

شوهر منم به خانواده اش وابسته است و‌من صفر تا صدشو خودم انجام دادم حتی ۷ ماه تنها بودم اینجا کلی ایمیل و نامه نگاری کردم تا تونستم بیارمش

پول زیادی نمیخواد ولی خب باید زبان بخونی نمره خوب بگیری، دانشگاه اپلای کنی و بتونی بورس بگیری، اینجوری فقط باید یه مقدار پول برای ماه های اول و اجاره خونه بیاری و بقیه اش اینجا بهت حقوق میدن 

باید تلاش کنی هیچ چیز خوبی بی تلاش بدست نمیاد

من شاغل بودم متاهل بودم با این حال زبان میخوندم کلی وقت گذاشتم دانشگاه پیدا کردم نامه نگاری کردم … و همونطور که گفتم شراژط کاری و موقعیت اجتماعیم جوری بود که وسوسه بشم بمونم، من از قید وام یک میلیاردی تقریبا بی بهره دو سال پیش گذشتم از منطقه امنم اومدم بیرون ریسک کردم، روزای سختی و تجربه کردم، ۷ ماه تو تنهایی و غربت و خونه به دوشی بودم، هفته ای یکبار با اتوبوس از یه ایالت به یه ایالت دیگه میرفتم و فرداش برمیگشتم عملا ۴۸ ساعت بیخوابی هفتگی داشتم، تو اتوبوسای اینجا پر از سیاه پوست نصفه شب بعضیا دعوایی …. 

اصلا راحت نبود!

شوهر منم به خانواده اش وابسته است و‌من صفر تا صدشو خودم انجام دادم حتی ۷ ماه تنها بودم اینجا کلی ایم ...

ماشالله به اراده آهنینت.

چندسالته؟

چی خوندی؟

من فیزیک خوندم.با فیزیک میشه کاری کرد

ماشالله به اراده آهنینت. چندسالته؟ چی خوندی؟ من فیزیک خوندم.با فیزیک میشه کاری کرد

من ۳۷ ساله مهندسی خوندم

شما اگه از جای خوبی مدرک گرفته باشی نمره زبان خوبی هم گرفته باشی میتونی برای دکترا فاند بگیری

من ۳۷ ساله مهندسی خوندم شما اگه از جای خوبی مدرک گرفته باشی نمره زبان خوبی هم گرفته باشی میتونی برا ...

هیچکدوم از گزینه هارو ندارم