2777
2789
من شغلم ساخت و سازه و معمولا برای واحد ها خودم اندازه پرده می زنم و نصب هم می کنم فقط دوختش رو میدم ...

اووووف معلومه از این مایه داریا 🤦🏻😎😎😎👷🏻👷🏻👷🏻

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

من شغلم ساخت و سازه و معمولا برای واحد ها خودم اندازه پرده می زنم و نصب هم می کنم فقط دوختش رو میدم ...

پرده نصب کردن سخته میشه همینجور خودمون بزنیم؟ 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ مدلایی قشنگه دیگه؟ 

من خودم مدل پلیسه خیلی دوست دارم. البته به خیاطشم هست چقدر حرفه ای بدوزه.هیچوقت از مد نمیره .از بین پارچه ها هم حریر شاین خیلی شیکه به نظرم

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
پرده نصب کردن سخته میشه همینجور خودمون بزنیم؟ 

نه سخت نیست فقط اندازه ها رو دقیق بزنید برای هر پرده طولش رو باید سه برابر براش پارچه بگیرید تا چین یا پلیسه اش قشنگ در بیاد و طول پرده رو حد اقل بیست سانتی متر از طول پنجره بیشتر بگیرید همینطور اندازه چوب پرده ها رو 20سانتی متر اضافه بگیرید چوب پرده ها رو هم باید با گیره سقفی روی سقف نصب کنید برای هر پنجره دوتا چوب پرده نصب کنید

کاربر آقا
حریر ساده تنها متاسفانه واسه اتاق خواب زدم ولی باز نور میاد داخل خونه

بله خودمم امروز فکرشو میکردم نکنه نور زیادی  بیاد داخل 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خدا از دهنتون بشنوه

به هر حال موفق باشید ☺️

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

نه سخت نیست فقط اندازه ها رو دقیق بزنید برای هر پرده طولش رو باید سه برابر براش پارچه بگیرید تا چین ...

چقدر دقیق توضیح دادین ممنونم🌹

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

به همچنین شما هم

به نظرم شما نصاب پرده هستید از یه خیاط دقیق تر گفتید افرین به شما