2777
2789
عنوان

خیلییی میخوابم چیکار کنم

388 بازدید | 72 پست

یعنی قشنگ میتونم ۲۴ ساعت روز و خواب باشم 

خسته شدم دیگ به هیچ کاری نمیرسم بنظرتون چیکار کنم

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️

منم اینجوری بودم الان برعکس نمیخوام ول خوابم میاد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کم خونی نداری؟؟؟؟

نمیدونم پول اینکه بخوام برم ازمایش بدم و ندارم

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
افسرده ای گلم مخصوصا اینکه بی پول هم هستی چون منم عین توام 

اره منم ع اعصابم بود 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

افسرده ای گلم مخصوصا اینکه بی پول هم هستی چون منم عین توام 

دقیقا خودمم احساس افسردگی میکنم چک کردم خیلی از علائمش هم داشتم 

ای خدا چ کنیم پس همینجور عمرمون ب بطالت داره میره

برو حجامت کن 

ن میدونم کجا باید برم ن پولشو دارم 

اون خری ک مونده تو گل منم