2777
2789
عنوان

درد شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 37 پست
نه در حد خیلی وحشتناک نیست.  در حد درد پریودی هست.  معمولا یک سمت دل درد میگیرع. یا پایین ...

آره منم همینه ولی چون طاقت درد ندارم حتی درد کم برام وحشتناکه 

خیلی کم طاقتم تو تحمل درد

نمیدونم چجور قراره زایمان کنم🤦🏻‍♀️

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم همینه ولی چون طاقت درد ندارم حتی درد کم برام وحشتناکه  خیلی کم طاقتم تو تحمل درد نمید ...

پس استانه تحمل دردتون پایینه.  عادت میکنی عزیزم😅کلی مونده 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
پس استانه تحمل دردتون پایینه.  عادت میکنی عزیزم😅کلی مونده

آره خیلییییی پایینه😶😶🤦🏻‍♀️😂😂

خدا رحمم کنه موقع زایمان...

حالا جلو دکترا و بقیه همیشه وقتی دردم بیاد خجالت میکشم شکایت کنم و ناله کنم خوبیش اینه ولی از درون خیلیییییی روم فشار میاد...

الهی همه باردار ها بارداری سالمی داشته باشن و زایمان خوبی داشته باشن و نی نی سالم و صالحی به دنیا بیاد

فکر کنم طبیعیه منم الان ۶ هفته هستم همش درد دارم ره که برم طبیعیه شما خودتم اینجوری بودی

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
آره منم همینه ولی چون طاقت درد ندارم حتی درد کم برام وحشتناکه  خیلی کم طاقتم تو تحمل درد نمید ...

بیشتر احساس میکنم مثل من میترسی استرس داری چیزی نشه

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
فکر کنم طبیعیه منم الان ۶ هفته هستم همش درد دارم ره که برم طبیعیه شما خودتم اینجوری بودی

آره کمی درد داشتم اگر اشتباه نکنم...

تازه کیست داشتم یادمه دو شب نتونستم بخوابم و مثل اینایی که سنگ کلیه دارن به خودم میپیچیدم...

الحمدلله خوب شدم...

الان دردام در مقابل اونوقت هیچه..

دکترم میگفت طبیعیه اونموقع...

شما هم از دکترت بپرس تا نگرانی الکی نداشته باشی

آره کمی درد داشتم اگر اشتباه نکنم... تازه کیست داشتم یادمه دو شب نتونستم بخوابم و مثل اینایی که سنگ ...

کیستت برطرف شد ؟؟ منم متأسفانه پیدا کردم تخمک من روز ۵ پریودی آزاد شده بود و من داشتم لترزول می‌خوردم الآنم کیست آوردم 26میلیمتر دکتر گفتم دفع میشه اما خیلییی درد داره

آره آره دقیقااااا

پس طبیعیه چجوری این همه راهو بریم ؟؟

چرا بد باشه    

درد رو میگم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
کیستت برطرف شد ؟؟ منم متأسفانه پیدا کردم تخمک من روز ۵ پریودی آزاد شده بود و من داشتم لترزول می‌خورد ...

کیست معمولی داشتم نمیدونم اندازه اش و اینا چقدر بود...

اصن قرص و اینا هم مصرف نکردم...فقط دو دوره دوفامد خوردم...دیدم حالت تهوع میگیرم دیگه نخوردم...فقط خیلی دمنوش بابونه میخوردم موقع پریودی...

بعد از این یه شب از شدت درد به خودم میپیچیدم...

قبلش هم درد می‌گرفت تخمدان هام موقع پریودی و عقب و جلو میوفتاد...

اما اونشب خیلی وحشتناک بود نمیتونستم کمر راست کنم (واقعا درد سختی بود) رفتم پیاده روی دور میدون شهرمون تا نکنه بهتر بشم یهو دردش شدیدتر میشد کنار جدول ها میشستم 

فرداش رفتم دکتر عقب هم انداخته بودم...فکر می‌کردم مثل همیشه بخاطر کیسته دکتر گفت به هرحال بازم آزمایش بارداری بده منم دادم و در کمال ناباوری باردار بودم...

دکتر قبلیم هم پرسیده بودم میگفت باردار میشی اما دیر 

بعد از تقریبا یک سال باردار شدم