2777
2789
عنوان

اگه گشاد نبودین

172 بازدید | 21 پست

ادم خیلی پرتلاش و باانگیزه بودین شب و روز تلاش میکردین حتی ی لحظه هم توقف نمیکردین الان ب کجا رسیده بودین؟ یا اگه الان اینکارو شروع کنین ب کجا میرسین؟ 

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

فعلا فقط انگیزه گزارش دادنتو دارم با این ادبیاتت

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یه رشته خوب یه دانشگاه خوب

چه رشته ای گلم؟ 

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

فعلا فقط انگیزه گزارش دادنتو دارم با این ادبیاتت

سیبیل جون منم برا ت گزارش میزنم زیاد انگیزه نگیر

سیبیل جون منم برا ت گزارش میزنم زیاد انگیزه نگیر

بزن عزیز دلم 😘

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

دوست داشتم دکتر بودم صرف نظر از اینکه فوبیای خون و جنازه و این چیزا دارم و بوی بیمارستان حالمو بد میکنه

ولی اگه اینطور نبودم و البته تلاشمو بیشتر میکردم خانم دکتر بودم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه دانشگاه خیلی خوب پزشکی قبول میشدم 

و چندتا زبان خارجه رو خیلی عالی بلد بودم 

کلی کتاب مفید خونده بودم

از نظر سلامتی و ظاهر شرایط بهتری داشتم 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲