2777
2789
عنوان

اگه گشاد نبودین

172 بازدید | 21 پست

ادم خیلی پرتلاش و باانگیزه بودین شب و روز تلاش میکردین حتی ی لحظه هم توقف نمیکردین الان ب کجا رسیده بودین؟ یا اگه الان اینکارو شروع کنین ب کجا میرسین؟ 

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

فعلا فقط انگیزه گزارش دادنتو دارم با این ادبیاتت

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه رشته خوب یه دانشگاه خوب

چه رشته ای گلم؟ 

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

فعلا فقط انگیزه گزارش دادنتو دارم با این ادبیاتت

سیبیل جون منم برا ت گزارش میزنم زیاد انگیزه نگیر

سیبیل جون منم برا ت گزارش میزنم زیاد انگیزه نگیر

بزن عزیز دلم 😘

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

دوست داشتم دکتر بودم صرف نظر از اینکه فوبیای خون و جنازه و این چیزا دارم و بوی بیمارستان حالمو بد میکنه

ولی اگه اینطور نبودم و البته تلاشمو بیشتر میکردم خانم دکتر بودم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه دانشگاه خیلی خوب پزشکی قبول میشدم 

و چندتا زبان خارجه رو خیلی عالی بلد بودم 

کلی کتاب مفید خونده بودم

از نظر سلامتی و ظاهر شرایط بهتری داشتم 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲