2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاغری یکیو میخای بارونو دوسداری رنگ ابیم میپوشی یا دوسداری اگ درست باشه جواب میدم😂

درسته

رنگ آبی رو هی تقریبا دوست دارم آره درسته همگی 

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
عزیزم منم میگی؟ و اینکه من دعا دارم یا ن ؟  

شمارو ک گفتم ی بار

یادتون نیست؟

دعا نداری ولی خدت خیلی انرژی داری

احتمالا زیاد اهل طب سنتی و دعا درمانی باشی

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

لاغری یکیو میخای بارونو دوسداری رنگ ابیم میپوشی یا دوسداری اگ درست باشه جواب میدم😂

مشخصات منو‌میگی؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

علیرضا کی میاد خاستگاریم؟ شهریور جلسه معارفه بود اوایل ابانم اومدن تحقیقات کی میان خاستگاری؟ آیا اصلا میان؟؟

ب تازگی با یه فردی آشنا شدم اون اسمش علی همشهری خودم ممکنه با این ازدواج کنم؟ یا نه؟

با کدومش ازدواج دارم؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

میشه بگی من و اقای ک اینده داریم باهم ینی ازدواج و اینا؟یا برا سرگرمی میخاد؟در اینده شاغل میشم؟

مشخصات منم میگی؟ ♥️ کی ازدواج میکنم؟  محمد پیشنهاد میده؟

پوستت سفیده

چشات درشت تقریبا

شیطونی یکم و کم حرف

ولی با کسی ک مثل خودت باشه گرم میگیری

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅