2777
2789

ریاضیم خیلی افتضاحه

مثل این احمقای نفهم، هرچی میخونم نمرم خوب نمیشه (البته روش صحیح خوندنشم بلد نیستم) 

من پارسال حداقل بزورررر میتونستم 13،14بشم ولی امسال همش1،5،6😐😐💔😭

بعد تازه ترسناکیشم اینه که امتحای ترم ذارن شروع میشن

من خیلی دوست دارم برم تجربی ولی با این وضع نمرات افتضاحم خیلی میترسم که امتحانات ترم هم گند بزنم🥺💔

یعنی ریاضی نهم که اینقدر واسم سخته، یعنی حتی اگه قبول شم برم تجربی هم واسم خیلی سخت میشه؟؟ 😭💔🥺

واقعا نمیدونم چکار کنم، کلی کلاس خصوصی رفتم، اما چند شدم؟؟!! افتضاححححح

بنظرتون چه گ*ی بخورم که ریاضیم حداقل13،14بشه

اگه ریاضی نهم رو نمیتونی نرو تجربی

تجربی ریاضیش که هیچی فیزیکش افتضاحه تو شیمیشم مسئله و ریاضی پیدا میشه تازه

ریاضی نهم خیلی اسونه فقط یادش بگیر 

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مث توعم😐😐😐ولی فارسیم عاالیه عالیییی😑😑😑💔

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

نمرت خوب نمیشه چون ریاضی فیزیک شیمی 

خوندنی نیست !!!!!!!

حل کردنیه 

یعنی چی باید مسله بزاری جلوت و حل کنی 

اینقدر سوالا مختلف حل کنی تا فرمول بشه ملکه ذهنت 

و هر مدل سوال لزارند جلوت سریع فرمولش بیاد و سریع حل کنی