2777
2789
ایالا ک گل پسر باشه بچت چون من واقعا درک میکنم چقد آدم دلشکسته و دلگیر میشه 

انشالله اول سالم باشه بعد پسرباشه اگرخدای نکرده مریض باشه فایده نداره

خدایا خودت کمک کن 
شما علایم چه داشتین حالت تهوع داشتین من سر دخترام حالت تهوع داشتم ولی سراین بارداری ندارم

اره من حالت تهوع داشت ولی بقیه علاًپئم پسر بودنوشتم بالاتر وای زرداب بالا نمیوردم فقط ببخشید غذا یامیوه ک میخوردم و

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبی  . نرفتی دوباره سونو جنسیت بچت چیه؟؟؟؟ 

من 22 هفتم دوقلو دوتا دختر حاملم از 18 هفته که رفتم آنومالی گفت دخترن اصلا حالم خوب نیست اصلا هم دست خودم نیست بخدا خیلی حالم بده شوهرم به شدت پسر دوس داشت  و. حتی از موقع عقدمونم هعی پسر پسر میکرد حالا اصلا شوق و ذوق برا بچه ها نداره منم خیلی دلم گرفته 

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️
اشکال نداره عزیزم ...فقط میگم اون سفیدی که آخر بدنه انگار زده بیرون اون الت پسره یا دختر؟

اون بند ناف هست

ولی بنظر من شبیه دختره

اگه خواستی دوباره بری سونو بذار یکی دو هفته دیگه برو

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

سلام عزیزم خوبی  . نرفتی دوباره سونو جنسیت بچت چیه؟؟؟؟  من 22 هفتم دوقلو دوتا دختر حام ...

گورباباشون ک دوست ندارن انگار پادشاه کدوم کشورن. تو با نی نی هات صحبت کن بهشون محبت کن دوستشون داشته باش دختر بعد از ب دنیا آمدنش خودش رو تو دل همه جا می‌کنه . برعکس شوهر من اونقدر دختر دوست داره ک نگو الانم با نی نی مون صحبت می‌کنه و دوسش داره ولی همیشه بهش قول میده ب دنیا ک اومد زود واسش ی آبجی بیاریم 😂

گورباباشون ک دوست ندارن انگار پادشاه کدوم کشورن. تو با نی نی هات صحبت کن بهشون محبت کن دوستشون داشته ...

خوشبحالت پسرع 🫠🫠🫠🫠

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️