2821
2789
[QUOTE=321656334] عزیزم میشه اگ دوست داری عکس ان آتی بفرستی برام ببینم شاید بتونم یچیزایی بفهمم..شوه ...

اشکال نداره عزیزم ...فقط میگم اون سفیدی که آخر بدنه انگار زده بیرون اون الت پسره یا دختر؟

والا ویار هم سالاد و خیار دوست دارم و از چیزی بدم نمیاد فقط بو پیاز اذیتم میکنه یکم و پاهام سردن و پ ...

دقیقا منم عین شما بودم دست و پاهام سرد سرد بودن ..ولی خب برعکس همه رشد موی دست و پام کمتر شده بود و جوش شیرین هم که زدم اصلا کف نکرد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم تاپیکات رو خوندم متوجه شدم همسرت چقد پسر دوس داره...پول ای وی اف نداشتی باید ای یو ای تعیین جن ...

میه زن خودش باید بیاره اینا دکترا چیه آن البته پول نداره خودشو گول میزنه و همچی هم میخاد ..خب شاید نشه دیگ حالا ایقد ناراحت اومده خونه گرفت خوابید منم گفتم میرم سقط میکنم ولی دین دختر رو نمیزارم بیاد دنیا و عذاب بکشه 

اشکال نداره عزیزم ...فقط میگم اون سفیدی که آخر بدنه انگار زده بیرون اون الت پسره یا دختر؟

من از یه دکتر خیلی معتبر پرسیدم گفت که تو این هفته الت دخترو پسر خیلی شبیه به همه و اصلا نمیشه تشخیص داد ولی ما مجبوریم که جنسیت رو خودمون احتمال بدیم وگرنه میگن کاردکتره اصلا خوب نبود

من از یه دکتر خیلی معتبر پرسیدم گفت که تو این هفته الت دخترو پسر خیلی شبیه به همه و اصلا نمیشه تشخیص ...

اره ولی حالا شاید فردا برم جایی دیگ سونو ببینم اون چ میگه البته جفت هم زده خلفی و سرراهی نمیدونم ربط داره یانه

[QUOTE=321657221]میه زن خودش باید بیاره اینا دکترا چیه آن البته پول نداره خودشو گول میزنه و همچی هم میخاد ..خب 

یکی از نینی سایتیا ان تی بهش گفتن دختر هفته چهارده گفت من نمیتونم قبول کنم که دختره و سقطش کرد بعدش گفت که وقتی سقط شد پسر بوده

[QUOTE=321657221]میه زن خودش باید بیاره اینا دکترا چیه آن البته پول نداره خودشو گول میزنه و همچی هم ...

اره منم میگم نکنه اینجوری بشه بعد پیش خودم میگم دکتره ک کارش خیلی خوبه والا دو دل موندم

عزیزم میشه اگ دوست داری عکس ان آتی بفرستی برام ببینم شاید بتونم یچیزایی بفهمم..شوهرم باهام درگ ...

این مردا واقعا اذیت میکنن منم خداخواسته الان باردار هستم ۲تادختر دارم شوهرم میگه کاش پسرباشه ولی برای من اصلا مهم نیست میگم فقط سالم باشه هرچی خدا میده ولی بعضی وقت ها از حرفش دلگیر میشم توکل بخدا 

خدایا خودت کمک کن 
این مردا واقعا اذیت میکنن منم خداخواسته الان باردار هستم ۲تادختر دارم شوهرم میگه کاش پسرباشه ولی برا ...

ایالا ک گل پسر باشه بچت چون من واقعا درک میکنم چقد آدم دلشکسته و دلگیر میشه 

ایالا ک گل پسر باشه بچت چون من واقعا درک میکنم چقد آدم دلشکسته و دلگیر میشه 

شما علایم چه داشتین حالت تهوع داشتین من سر دخترام حالت تهوع داشتم ولی سراین بارداری ندارم

خدایا خودت کمک کن 
2828
2791
2779
2792