2777
2789

چون یه روز وقته برا تاریخ بعد وقت نمیشه بخونم نمرم میدونم بد میشه فردا صبح هم امتحانه 

میخام ببینم اگه نرم امتحان ندم گواهی داشته باشم چی‌میشه؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

غیبت رد میشه یعنی صفرررررر

خب گواهی داشته باسم نمیشه دوباره بگیرن؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
از الان بخون براش  چرا نری؟؟

خب از ۲ شروع کردم سنگینه تازه یه درس خوندم 

غیبتت باید در حد بستری در بیمارستان باشه 

وگرنه استعلاجی معمولی رو قبول نمیکنن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

هیچی مینویسن غ.م ینی غیبت موجه پایانی هرچی گرفتی برای دوتاشون میزارن

صفر نمیزارن؟ 

از نمره کل کارنامه کم نمیشه؟

پارسال دوستم نیومده بود همه نمراتش بیست ب جز دینی ک نیومد معدلش اومد پایین

حتما کلاسیش ضعیف بوده..

وگرنه نمره کلاسیو میزارن...نوبت اول مینویسن غ.م بعد نمره کلاسیو میزارن

بعد نوبت دوم هرچی گرفتی میزارن برا اون درس