2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

97 بازدید | 4 پست

من به شدت از نظر روحی ضعیف شدم زیر یه سری مشکلات دارم له میشم نمیخوام اینجا بازش کنم اصلا اعصاب صحبت راجبش هم ندارم 

امتحاناتم نزدیکه من واقعا این ۸ تا درسو باید قبول شم وگرنه بیشتر نابود میشم شاید بگید یه امتحانه این حرفا رو نداره اما اینا درسایی هستش که من افتادم و من حتما باید برم دانشگاه با قبول شدن اینا آلات با این شرایط روحی فقط بهم بگید چطور برم سراغ کتاب چطور بدبختیام تو سرم مرور نشن من هر لحظه و هر ثانیه در حال گریه کردنم تا افکار میاد تو سرم چه جوری درس بخونم اینا تو فکرم نیاد اصلا چطور شروع کنم با وجود تموم اینا 

لطفا کمکم کنید تیکه تیکه ام 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

خب بخون کدوم کتابا رو افتادی و کیه امتحان داری

خب مرسی از راهنماییت 😅

نمیدونستم باید بخونم عزیزم میگم تو مغزم کلی فشاره چه جوری اصلا برم سمتش 

ریاضی تاریخ عربی فنون دینی فارسی جامعه فلسفه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مرسی از راهنماییت 😅 نمیدونستم باید بخونم عزیزم میگم تو مغزم کلی فشاره چه جوری اصلا برم سمتش&nbs ...

خب زمانش بگو دیگه دوازدهمی؟!

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

خب زمانش بگو دیگه دوازدهمی؟!

از شنبه شروع میشه 

اهوم ...:(