حتما سختشه ولش کن بذار استراحت کنه. ما رو فامیلای دور دعوت کردن نمیریم.خونه میمونیم
سلام گلم خوبین
من ی بار تاپیک زدع بودم شما با من حرف زدین کلی و با حرفتون اروم شدم...کلی تحت تاثیر قرار گرفتم و با حرف شما رفتم جلو...خواستم بگم خیلی با تجربه و خانوم با شخصیتی هستین ممنونم😍😍❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خونه مادر شوهرم همه خواهر و برادرام خونه مامان ام اینان فقط من نیستم 😔😔من راه دورم
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
حتما سختشه ولش کن بذار استراحت کنه. ما رو فامیلای دور دعوت کردن نمیریم.خونه میمونیم
واقعا من فرداشب خونه پدر شوهرم قراره بریم. پس فردا شبم انجمن دوقلوها پسون فردا شبم خونه بابام
بعد از رکوع سجده و بعد از قیام از دور -هر شب دو زانو میزنم با احترام از دور-دستی به روی سینه دیتی به یوی تو -وروی لبم گل میکند اقا سلام از دور السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی
سلام گلم خوبین من ی بار تاپیک زدع بودم شما با من حرف زدین کلی و با حرفتون اروم شدم...کلی تحت تاثیر ...
خیلی خیلی ممنون.. تاپیکتون یادم نیست اما کلا سعی میکنم اینجا کمک کنم و خیر بقیه رو بخوام... حالا گاهی با دلداری.گاهیم مجبور میشم به یکی تلنگر بزنم به خودش بیاد.
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.