2777
2789
عنوان

عقد داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3891 بازدید | 154 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣🤣🤣😂اینم بی زبون ازمون دفاع نمیکنه🤣🤣من با شلوار گل گلی میام تمشو بهم بریزیم

دیگه مابخاطراستاترمیریم نخواددفاع کنه که دیگه هیچی من برف شادی میریزم روارایشش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوب خریدم یباره ما ک همیشه باهاش نمیریم خرید مگه همه ی زندگی خرید عروسیه؟ مگه ما ک با خانواده شوهرمو ...

استارتر ناراحت نشو من سیزده سال از ازدواجم میگذزه اما هنوز تو دلم مونده چرا با همسرم دوتایی نرفتیم خرید،تو همه چی نظر دادن،هیچ خاطره خوبی نزاشتند،همش با غصه از گذشته میگیم منو همسرم،این دوتایی ها یه باره براشون بزار خوش باشن

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......

نه به تو نه به زنداداشت کاری ندارم 

ولی آفرین به شعور برادرت .

جادی من که با دخالت های ریز و درشت ولو ظاهرا دلسوزانه ش 

رید تو زندگیم . بلانسبت.

الانم دارم طلاق میگیرم . دهن بینی شوهرم و دخالت جاریم ی دلیلش ه

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

برعکس عروس ما برا خرید  یه سوزنم ما رو نبرد 😏

عزیزم خب حق دارن 

شاید جلوی شما راحت نیست و میخواد باب میل خودش باشه چه اشکالی داره؟! بزار هرجور راحته انجام بده بلاخره مراسم اونه 

شمام درسته خوشحالید ولی سعی کنین یکم خودتونو 

کنترل کنین اگه ازتون خواستن براشون انجام بدین نخواستن هیچی خواستن نظر بده نخواستن نده 

اینطوری ارزش خودت بیشتر میشه عزیزم خیلی خوبه که به فکری ولی خب یکمم سعی کن اونا رو درک کنی 

شاید چون با شما راحت نیست هنوز میخواد اونجوری که خودش راحته انجام بده دیگه اشکالی نداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اره دیگه بادم خوب رد وبدل میشه🤣🤣 حالالبوهم که باد داره ودل پیچه مهمونابخورن روصف وایسن برادسشویی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دسیسخ در کاره میخواد طرف دامادو بکشه اسی مارو بکشه

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا
 🤣🤣🤣من یه لبو دارم تو یخچال برات پست میکنم نصفشو

ای جووون من لبودوس دارم بفرس بیاد🤣🤣🤣🤣🤣

چندباراتفاق افتاده توپستاگفتم بیاین باهم وسایلاتونوبخوریم رفتن که رفتن اصلادیگه بنظرم کلاازسایت رفتن🤣🤣🤣🤣

دیگه مابخاطراستاترمیریم نخواددفاع کنه که دیگه هیچی من برف شادی میریزم روارایشش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من به زور لبو میدم بخوره دندونش قرمز بشه فیسی خانم

عزیزم خب حق دارن  شاید جلوی شما راحت نیست و میخواد باب میل خودش باشه چه اشکالی داره؟! بزار هرج ...

هدیه و سرویسی ک ماهزینشو دادیم هم اون یاید انتخاب می کرد؟ حتی مارو نمیبرد چقدر بعضی خانوما بی انصافن

ای جووون من لبودوس دارم بفرس بیاد🤣🤣🤣🤣🤣 چندباراتفاق افتاده توپستاگفتم بیاین باهم وسایلاتونوبخور ...

خسیسن 🤣🤣🤣🤣🤣مثل رابین هود خودم میرم میگردم با هم نصف میکنیم🤣🤣🤣🤣 گیریم مهمون دعوت کردیم مثل زن داداش اسی بهمون گفت بد سلیقه