2777
2789
عنوان

عقد داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3900 بازدید | 154 پست
من بعش بهترین ارایشگاه رو پیشنهاد دادم میگه مگه خرم برم اونجا😂

عزیزم خب اگه ازت نظر خواست بده اگه نخواست نده 

میدونم توم خوشحالی و میخوای کمک کنی ولی 

خیلی حواست به کمک بیجا و دلسوزی های بیجا باشه 

وقتی ازت چیزی رو نخواستن نگو انجام نده 

خودت سبک میشی نظرت بی ارزش میشه کسی 

اهمیت حرفات رو نمی‌فهمه ول کن عزیزم 

بزار خودشون برا خودشون تصمیم بگیرن اگه ازت نظر خواستن فقط بهشون پیشنهاد بده همین تصمیم آخر رو بزار بعهده خودشون 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دسیسخ در کاره میخواد طرف دامادو بکشه اسی مارو بکشه

کاش ماهم توعقدبودیم احساس میکنم خیلی خوش میگذره نه چی بخوایم لبوهم بخوریم مثلافکرکن طرف وسط درحال رقصه دل پیچه بگیرش فکرکنه گوزه بعدتانه خودشوخراب کرده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بعش بهترین ارایشگاه رو پیشنهاد دادم میگه مگه خرم برم اونجا😂

چه بی تربیته میگفتی اره  راست میگی بفکر نبودم حیفه بری اونجا اخه عروساش خیلی خوشگلن ابرو ما میره بگن این عروستونه

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا
خسیسن 🤣🤣🤣🤣🤣مثل رابین هود خودم میرم میگردم با هم نصف میکنیم🤣🤣🤣🤣 گیریم مهمون دعوت کردیم مثل ز ...

یکیش توشهرخودمون بودگفتم کجایی تابیام حالاخدایی شوخیم کردم رفت که رفت اصلادیگه خبری نشدخداکنه سکته نکرده باشه🤣🤣🤣🤣

هدیه و سرویسی ک ماهزینشو دادیم هم اون یاید انتخاب می کرد؟ حتی مارو نمیبرد چقدر بعضی خانوما بی انصافن

حرف اینارو گوش نده اینا خودشون زن داداشن🤣🤣🤣🤣حرف منو گوش  بده بعد عقد حالشو بگیر

هدیه و سرویسی ک ماهزینشو دادیم هم اون یاید انتخاب می کرد؟ حتی مارو نمیبرد چقدر بعضی خانوما بی انصافن

آره خب بلاخره میخواد اونجوری باشه که خودش دلش میخواد 

شما ازدواج کردی؟! 

اگه آره چندساله؟! 

الان دیگه تقریبا همه جا همینکارو میکنن خریدا رو معمولا 

خودشون دوتا انجام میدن چون اینطوری راحت ترن هرچیم دوس داشته باشن میگیرن براشون خاطره میشه 

چه اشکالی داره؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کاش ماهم توعقدبودیم احساس میکنم خیلی خوش میگذره نه چی بخوایم لبوهم بخوریم مثلافکرکن طرف وسط درحال رق ...

اگه خود اسیو دعوت نکنه چی🤣🤣🤣🤣🤣🤣مارو با اردنگی پرت میکنه بیرون پرنسس بابا

اگه خود اسیو دعوت نکنه چی🤣🤣🤣🤣🤣🤣مارو با اردنگی پرت میکنه بیرون پرنسس بابا

نه دیگه اینادیگه خودشون اصلاکارین ماهم میریم میگیم رفیقای اسی هستیم دعوتمون کرده اومدیم🤣🤣🤣

نه دیگه اینادیگه خودشون اصلاکارین ماهم میریم میگیم رفیقای اسی هستیم دعوتمون کرده اومدیم🤣🤣🤣

اینیکه من دیدم معلومه اسیو راه نمیده🤣🤣🤣

روم نمیشه متاسفانه 😢

عزیز عروسای الان دریده هستن من که فکر نمیکنم دیگه عروس بی زبون داشته باشیم زبون دارن هشت متر همیشه هم بد مادر وخواهر شوهر رو میگن وطلبکارن

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید