2777
2789
عنوان

عقد داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3891 بازدید | 154 پست

قبول کنین هرچی خوشگل تزیین کنیم به زیبایی تزیین بیرون نمیشه بهش حق میدم

ولی کلا دخالت نکن چرا بری خرید باهاشون که چی بشه داداشته ذوق داری درکت میکنم ولی دیگه باید قبول کنی زن گرفته و هرکاری رو با مشورت اون انجام میده

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از ما گذشت قرار نیست چون ما اینکارهارو تجربه نکردیم بقیه از ما تبعیت کنند بذار خوش باشن و دلشون به ...

بخدا برا من ک خودشون اوردن هم خیلی خوب بود😁اتفاقا من خیلی برام مهم بود حس می کردم احترام بهم گذاشتن 

فقط اونجایی گفتی فکرمیکنه پرنسسه🤣🤣🤣🤣

تاپیکاشو خوندن حرصم گرفت تو تاپیک قبلی پرنسس خانم گفته 😁😁😁النگو برام بخرین کلا سر این بی زبونا میخواد پز بده

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا
قبول کنین هرچی خوشگل تزیین کنیم به زیبایی تزیین بیرون نمیشه بهش حق میدم ولی کلا دخالت نکن چرا بری خ ...

اقا دیگه  حافظ ک تزیین نیست گفت نخر خودم بخرم من چشمم خورد ذوق کردم بخرم براشون 

خوب خریدم یباره ما ک همیشه باهاش نمیریم خرید مگه همه ی زندگی خرید عروسیه؟ مگه ما ک با خانواده شوهرمو ...

عزیزم

خواهرجان مهربون خرید عروسی یکبار اتفاق میفته بذار دور بزنند

خرید کنن بخندن و بچرخن 

مادر شما وقتی بره مگر چقدر میتونه بازارو بگرده؟ پا درد میکیره

اصلا مادرت میخواد بره جکار کنه عزیزم؟ عروس باید انتخاب کنه و بپوشه

خرید برای عروس و داماد هست بقیه میخوان برن دقیقا جکاری انجام بدن؟!

بخدا برا من ک خودشون اوردن هم خیلی خوب بود😁اتفاقا من خیلی برام مهم بود حس می کردم احترام بهم گذاشتن ...

ولش کن تاپیک قبلیو خوندم معلومخ ادم عقده اییه ببخشید ناراحت نشو ولی داداشتم خیلی پرروش کرده حتی عقد با دختره شما دارین خرجو میدید خدا خوشبختش کنه بی محلش کن بعد عقد

تاپیکاشو خوندن حرصم گرفت تو تاپیک قبلی پرنسس خانم گفته 😁😁😁النگو برام بخرین کلا سر این بی زبونا می ...

یه چوبی کنه تو......داداشش اسی بزاراولش اینجوریه بعدش ببینم میخوادچیکارکنه😂😂😂😂😂😂

نمیدونم این لبوگرفتن براچیشون بود🤣🤣🤣🤣

بخدا برا من ک خودشون اوردن هم خیلی خوب بود😁اتفاقا من خیلی برام مهم بود حس می کردم احترام بهم گذاشتن ...

میدونم چی میگی

دوره ما گذشت

دوره الان اینستا هست و تزیینات مخصوص ،میخوان عکس و تزیینات شیک داشته باشن به فامیل و دوست و آشنا نشون بدن و خلاصه پز تزیین و مد جدید بدن خواهر

تو به فکر مدل لباس و ارایش و نوع رقصت باش و خوش بگذرون

مامانم خرید برا پرنسس خانم😁

اها بحث طلا شده دیگه سلیقه مامانت خوبه🤣🤣🤣🤣ای ای اسی بزاز من فردا نقش خواهل شوهرو برا زن داداشت ایفا کنم تو بی،زبونی🤣🤣🤣🤣

یه چوبی کنه تو......داداشش اسی بزاراولش اینجوریه بعدش ببینم میخوادچیکارکنه😂😂😂😂😂😂 نمیدونم این ...

🤣🤣🤣🤣 هی دهن مهمونا قرمز میشه فیسی خانم🤣🤣🤣

یه چوبی کنه تو......داداشش اسی بزاراولش اینجوریه بعدش ببینم میخوادچیکارکنه😂😂😂😂😂😂 نمیدونم این ...

برا کل مهمونا حدود 150تا دویست نفرن لبو انار هندونه و اجیل عزیزم