2777
2789
عنوان

عقد داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3891 بازدید | 154 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تاپیگاتو خوندم خامواده عروس گفتع بودن اندازه مهمونا انار و لبو بخرین خریدین چبشد؟

داداشم گفت نمیخره عزیزم بعنوان نمادین اجیل و میوه لباس و طلا میخره ولی به تعداد همه نه 

اوووووه چ دل پری داشتی تو همون یک کلمه معاوم شد 🤗🤗

😂🤦

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

داداشم گفت نمیخره عزیزم بعنوان نمادین اجیل و میوه لباس و طلا میخره ولی به تعداد همه نه 

کار خوبی کرده مگه شهر هرته په پررو تشریف دارن توم ولش کن اهمیت نده الان دورش شلوغه فکر کرده پرنسسه بزار مراسما بگذره از یاد برع خودش به دست و پات میفته که هی باهاش حرف بزنی دوران عقدم زیاد تحوبلش نگیرین دعوا چیری کرد

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا
خب مال خودشه  راحتش بذارید اون فقط یه دفعه ازدواج  میکنه

خوب خریدم یباره ما ک همیشه باهاش نمیریم خرید مگه همه ی زندگی خرید عروسیه؟ مگه ما ک با خانواده شوهرمون رفتیم چیشد احترامم چیز خوبیه بخدا مادرمم نمیبره بنده خدا دلش پره بخدا خانواده ما خیلی سطحشون بالاتر از اوناس هیچ وقت بد عروسمونو تنها داداشمو نمیخوایم 

جالبه من اصلاً نمیدونستم چی قراره برام بیارن عروسمون حتی خرید خواستگاری گل شیرینی و.... رو هم خودش ب ...

از ما گذشت

قرار نیست چون ما اینکارهارو تجربه نکردیم بقیه از ما تبعیت کنند

بذار خوش باشن و دلشون به تزیین جدید و مد خوش باشه بعد میرن سر زندگی این روزها خاطره میشه

تزیین و یلدایی برای عروسه نه بقیه