2821
2789
عنوان

ارتروز

156 بازدید | 8 پست

سلام خانما من مدتی قبل هم تایپ کردت بودم دردمفاصل من ارتروز زانوووتمام مفاصل بود کسی هست این مسکل داشته باشه حل کردت توروخدا من ارتوکین وپی ارپی انجان دادم برا زانوهام ولی زانو راستم اصلا خم نمیشه اصلا هی درگیری تمام مفاصلم بیشتروبیشترمیسه وتمام ازمایسات ‌اینا سالم اند توروخدا کسی هست درمان شده باسه  ۲۹ سالمه ولی فقط دردمیکشم

عزیزم متاسفانه ارتروز درمان نمیشه چون سائیدگی استخوانه ولی با خوردن شیر با پودر سنجد هر شب باعث میشه از پیشرویش جلوگیری بشه

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام هنگامی که تشخیص آرتروز زانو انجام شد، چندین گزینه درمانی برای کمک به مدیریت علائم و بهبود عملکرد مفصل وجود دارد. اینها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

اصلاح سبک زندگی و کاهش وزن
فیزیوتراپی که باید حتما توسط متخصص انجام شه
داروها: مسکن‌های بدون نسخه مانند استامینوفن یا داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی و اوزون درمانی

من کلینیک فیزیوتراپی سینوهه میرفتم حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
https://jamalypt.com/

از جدیدترین و به روزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن
گاهی هم نیاز به درمان های بیشتر مثل لیزر پرتوان یا اوزون تراپی که خودشون راهنماییتون میکنن
این لینک هم چک کنید 

https://dr-jamaly.com/

من ارتروز که داشتم خیلی اذیت شدم و هرروز شده بود کارم گریه اخر درمان و شروع کردممی تونم بگم حال خوب

سلام عزیزم 

برای من ام تشخیص آرتروز زانو دادند 

امیدم را از دست دادم 

خودم رو باختم