2777
2789
عنوان

چقدر نسل های قبل خسیس هستن

428 بازدید | 15 پست

از تجربه هاشون نمیگن از شکست هاشون موفقیت هاشون ..همه چیزو مخفی میکنن. خودشونو میگیرن و قاطی نمیشن که شان و منزلتشون کم نشه تا سوال نپرسیدی و حتی سوال بپرسی هم جواب درستی نمیدن. میخوان همون سختی ها ک کشیدن جوونا هم بکشن و خودشون راه خودشون رو پیدا کنن. یکی هم ک با جوونا میشینه میگن نکن چقدر خودتو کوچیک میکنی. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

چ فرهنگ مزخرفی. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلن ذات بعضی ها حقیروپسته

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

هر چقدرم بگن بازم بدون سختی نمیگذره این زندگی 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

چرا اتفاق اااا میگن زیااااااااد میگن اطراف من بزرگترا خیلی کوچیکا رو نصیحت میکنن تجربه میگن ولی کو گوش شنوایی برای شنیدن. میگن شما دیگه نسل قدیمی و والان دنیا عوض شده. و با دخالت توی زندگی اشتباه میگیرن... این دوره اگر کسی خودش عاقل باشه میتونه همه جوره گلیم خودشونو از اب بکشه بیرون اگرن باید بره سرش بخوره به سنگ. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عزیزم حوصله ندارن فهمیدی حوصله

دقیقاااا 

زندگی رمق مونو کشیده 😃 حالا من ۳۶ سالمه نمی‌دونم نسل قدیم حساب میشم یا نه ولی خدایی اصلا حوصله نسل جدید و ندارم اصلا فازشون فرق داره🤕😬

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
دقیقاااا  زندگی رمق مونو کشیده 😃 حالا من ۳۶ سالمه نمی‌دونم نسل قدیم حساب میشم یا نه ولی خدایی ...

ادم تو گذر زمان انقد سختی و اتفاقای تلخ میبینه و انقدی ناامید میشه ک دیگه نای حرف زدن نداره من خودم تو۳۲سالگی دیگه حوصله احدی ندارم

چرا اتفاق اااا میگن زیااااااااد میگن اطراف من بزرگترا خیلی کوچیکا رو نصیحت میکنن تجربه میگن ولی کو گ ...

واقعا؟  البته بعضیا هم هستن که خودشون باید تجربه کنن. میگن آدمای باهوش از تجربه های دیگران استفاده میکنن آدمای معمولی خودشون تجربه میکنن. 

واقعا؟  البته بعضیا هم هستن که خودشون باید تجربه کنن. میگن آدمای باهوش از تجربه های دیگران استف ...

ن ربطی به باهوش و معمولی بنظرم نداره.. خیلیا حس رقابتی دارن توی کار و زندگی و درامد. شایدم باشه کم و بیش اما بیشتر من دیدم خود ادم میزنه تجربه میکنن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻