2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دو اما کیک پزی بهتره اگر مشتری هات راضی باشن مشتری دائمی ات میشن اما خب سرمایه اولیه میخواد

یکم دارم موندم برای آموزش کیک پزی بدم و ادامه بدم یا برای ادمینی 

ادمين خيلي جاها ميخوان ديدم ، فكر كنم بايد ماهر هم باشي مثل اديت ويديو و فتوشاپ و اينا 

يه سر به سايتاي كاريابي بزن ( مثل اي استخدام و جابينجا و امثال اينا ) هم مهارت هايي كه بايد بدوني نوشته، هم بازار كارش رو ميبيني كه خواهان داره يا نه و هم ميزان حقوق ... ميتوني براورد كني 

من گذري برخوردم بهش، در عمل نميدونم ،  خودت تحقيق كنين اين موارد كه گفتم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
یکم دارم موندم برای آموزش کیک پزی بدم و ادامه بدم یا برای ادمینی 

شیرینی پزی خوبه اما اگر کسی اعتماد نکنه بگیره ضرره اما ادمینی در لر صورت این در به اون در زدن شاید به درآمد برسی میتونی اول ادمینی شروع کنی بعدا کیک پزی

میترسم شاید چون درامدش میگن زیاده و ...

فكر كنم به نسبت زماني كه ميذاري و تعداد نرم افزارهايي كه ميدوني حقوق هم بالاس ، شغل پز زحمتي ميتونه باشه چرا حلال نباشه؟ مگه اينكه ويندوز كامپيوترت فيك باشه ( كه شركت ماكروسافت راضي نباشه) يا نرم افزارهاي كرك شده استفاده كني كه صاحبان اصلي اون نرم افزارها راضي نيستن قطعا ! يا مثلا براي صفحه ي طرف از عكس يا ويدويي استفاده كني كه شهص ذيگه طراحي كرده ، يا اهنگي رو فيلمي بذاري كه شخص حالت عادي ميفزوشه اون اهنگ رو و از اين قبيل ... كه تو ايران چون قانون كپي راست رعايت نميشه اكثرمون دچار اين گناهها هستيم متاسفانه ، از كتابهاي كپي بدون احازه ناشر اصلي بگير تا همين ويندوز كه گفتم 

ولي غير از اون وقتي ادم براي كاري چشم ميذاره و زحمت ميكشه چرا حلال نباشه؟ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹