parimahbanu مدیر استارتر عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 27 عنوان افسردگی 75 بازدید | 6 پست خانوما کسی تا حالا افسردگی گرفته؟ داروهای افسردگی همه خواب آورن؟ من حافظه م ضعیف شده ، گاهی تکرر ادار دادم ، دلم میگیره ، صبحا همش خسته هستم و چشمام گاهی تار میشهنمیدونم افسردگیه یا یه مرض دیگه 1402/09/29 | 15:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناطور_دشت عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1052 این نشونه های استرسهچی باعث اذیتت شده تو زندگی در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!
parimahbanu مدیر استارتر عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 27 این نشونه های استرسه چی باعث اذیتت شده تو زندگی میدونم نارضایتی از زندگی زناشویی و مشکلات حل نشده راه حلی برای مشکلاتم پیدا نمی کنمهمسرم برای حل مشکل به مشاور مراجعه نمی کنن
ناطور_دشت عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1052 میدونم نارضایتی از زندگی زناشویی و مشکلات حل نشده راه حلی برای مشکلاتم پیدا نمی کنم همسرم بر ... رابطه زناشویی دو طرفس فقط اون نباید برهاول خودت رفتی در مرحله اول؟ در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!
parimahbanu مدیر استارتر عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 27 رابطه زناشویی دو طرفس فقط اون نباید بره اول خودت رفتی در مرحله اول؟ بله رفتم ، ولی ایشون همکاری نکردالانم از نظر روحی به شدت تحت فشار و خسته امیه بچه کوچیک هم دارم واقعا سخته
ناطور_دشت عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1052 بله رفتم ، ولی ایشون همکاری نکرد الانم از نظر روحی به شدت تحت فشار و خسته ام یه بچه کوچیک هم دارم& ... مشکلش با اومدن به مشاور چیه یعنی ایرادی که میگیره چیه؟ در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!
parimahbanu مدیر استارتر عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 27 بله رفتم ، ولی ایشون همکاری نکرد الانم از نظر روحی به شدت تحت فشار و خسته ام یه بچه کوچیک هم دارم& ... کاش میشد آدم به خواست خودش از قطار این دنیا پیاده بشه و بره ، دیگه شاد و خوشحال نیستم 😪