2777
2789

استخدامیای دولتی میشه بگید چطور استخدام شدید؟؟و کجا کارمیکنید و چ آزمونی دادید؟؟

خسته شدم دنبال کارم دوره مژه دیدم ب درآمد نرسیدم محصول تو دیوار آگهی کردم فروش نرفت هرکارکردم به درآمد نرسیدم چون سرمایه ندارم مجبورم درسمو ادامه بدم شاید تونستم با آزمونی چیزی جایی استخدام شم😭

23سالمه متاهلم و یه بچه دارم

تا یازدهم خوندم بنظرتون دیر نیست شروع کردن؟؟

تحت هر شرایطی میخوام ک به استقلال مالی برسم خسته شدم دیگه نمیدونم باید چکارکنم 

تروخدا منو راهنمایی کنید فکرکنید خواهر کوچیکتونم

اگه ایده و شغلی دارید راهنماییم کنییدد خواهشا اینارو دارم با گریه مینویسم چون ته جیبم همش ۷۰ تومنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها راهنماییم اینه که یه کار رو ادامه بده. شما تا دم به درآمد رسیدن میری و ول می‌کنی. هرکاری باید چوبشو بخوری تا به درآمد برسه. کار مژه عالیه ولی شما توقع داشتی بعد یه مدت به درآمد برسی. ساندویچی می‌شناسم ۲سال بجز خونه‌های اطراف کسی ازش نمی‌خرید ولی ادامه داد الان شبی ۳۰۰میلیون فقط سود خالصشه. اگر میخواست بگه ۲سال صبر کردم دارم ضرر میدم پس ببندم برم دنبال یه کار دیگه که نتیجه نمی‌ده.

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.
بعدا توخاص میگم شناسایی نشم اما طرفای جنوبم چرا

گفتم اگه مشهدید بیاد اموزشگاه من ببینم تو چه قسمتی میتونم فعالتون کنم

انشالله کار خوبی برات ردیف بشه خواهری

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
گفتم اگه مشهدید بیاد اموزشگاه من ببینم تو چه قسمتی میتونم فعالتون کنم انشالله کار خوبی برات ردیف بش ...

جددددی😭چقدر حیففففف ک مشهد نیستم 

آموزشگاتون چیه؟؟

تنها راهنماییم اینه که یه کار رو ادامه بده. شما تا دم به درآمد رسیدن میری و ول می‌کنی. هرکاری باید چ ...

اخه مژه کاشت هیدن بنظرتون آینده داره؟؟من از هرمشتری سودم ۱۰۰ تا ۵۰ میشد 

اکستشن فعلا پول کلاس و مواد اولیشو نداشتم ک برم

جددددی😭چقدر حیففففف ک مشهد نیستم  آموزشگاتون چیه؟؟

اموزشگاه تخصصی شف ۲ عست

اما قطمت اداری یا خانه داری میتونستم قبولتون کنم

البته بعد مصاحبه

حتما خزری بوده

اشکال نداره

انشالله بهتر از این نصیبت بشه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
اخه مژه کاشت هیدن بنظرتون آینده داره؟؟من از هرمشتری سودم ۱۰۰ تا ۵۰ میشد  اکستشن فعلا پول کلاس ...

لاین آرایشگری همه‌ش درآمد و آینده داره. توی ایران چه پولدارش چه فقیرش به دوتا چیز خوب می‌رسه اولی زیبایی دوم شکم و غدا و... دوست من تو کار مژه هست تونست خیلی سریع در عرض ۸ماه ماشین بخره. البته قبلش صبرشو کرده‌بود چون توی هرکاری تا بیای شناخته‌بشی یا مشتریای خودتو جمع کنی طول می‌کشه.

پیرسینگ که خیلی کمه مشتریش یعنی نسبت به ناخن و مژه خب همه کس نمیره پیرسینگ بزنه. دوست من با کار پیرسینگ داره مستقل زندگی می‌کنه. ولی می‌گم بستگی داره به صبر و حوصله‌ت. الان برو توی یه لاین آرایشگری که حست بهش خوبه حس می‌کنی مشتری داره و همونو دیگه ادامه بده زود دلسرد و ناامید نشو طول می‌کشه تا به درآمدی که می‌خوای برسی

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.
لاین آرایشگری همه‌ش درآمد و آینده داره. توی ایران چه پولدارش چه فقیرش به دوتا چیز خوب می‌رسه اولی زی ...

درسته مرسی عزیزم از امیدواری و روحیه دادننتون 

اطلاع نداری که دوست مژه کارت اکستشن کاره یا کاشت هیدن؟