2789
عنوان

کمککک 🥺💔🌱

111 بازدید | 9 پست

من می‌خوام برم انسانی می‌تونم برم امسال در حد ۱۶_۱۷

بیارم 

مطالعات ۱۲ هفتم 

مطالعات ۱۲/۵ هشتم 

عربی هشتم۱۶/۷۵ و ادبیات ۱۸

هفتم عربی ۱۸/۵ و ادبیات۱۷ 

🌱💚🤍

من کلاس نهم عربی و قرآن دینی فارسی نمراتم خیلی بالا بود ۱۸یا ۱۹بود 

فقط مطالعات تجدید شده بودم که رفتم آموزش و پرورش نمرات عربی و دینی ..اینارو دید گفت خوبه فقط مطالعاتی دید گفت تاریخ انسانی سخته خوب بخون نامه داد به مدرسه ای که میخواستم برم ثبت نام کنم نامه رو بردم دادم ثبت نام کردم

الانم که من تموم کردم هزار الحمدلله😂

من کلاس نهم عربی و قرآن دینی فارسی نمراتم خیلی بالا بود ۱۸یا ۱۹بود  فقط مطالعات تجدید شده بودم ...

بنظرت می‌تونم برم مشاور مدرسه ما گفت نمیتونی بری من قرآن هشتم۱۸

هفتم ۱۹/۵

بعد دینی هفتم ۱۴ فکر کنم

هشتم۱۷/۵

🌱💚🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت می‌تونم برم مشاور مدرسه ما گفت نمیتونی بری من قرآن هشتم۱۸ هفتم ۱۹/۵ بعد دینی هفتم ۱۴ فکر کنم ...

ببین سعی کن خوب بخونه از نمونه سوال خرداد پارسال کمک بگیر 

من وقتی نهم بودم خرداد شبا تا صبح بیدار می موندم میخوندم می رفتم امتحان میدادم میومدم میخوابیدم فقط اول کتابو بخون بعدش نمونه سوالو حل کن من امتحان دینو که سرکلاس دیدم گفتم من کع اینارو دیشب حل کردم همونا

من علومم همیشه زیر ۱۰می شدم 

ولی اینقدر خوندم زور زدم شدم ۱۳ همشم سر امتحان بارداری نگاه میکردم جواب میدادم

مهم ترین نمره ،نمره کلاس نهمه هشتم و هفتم اصلا ربطی به انتخاب رشته نداره فقط کلاس نهمه که سرنوشت ساز ...

ولی مشاور میگه تو بیست هم بشی فایده ندارع 

🌱💚🤍
بنظرت می‌تونم برم مشاور مدرسه ما گفت نمیتونی بری من قرآن هشتم۱۸ هفتم ۱۹/۵ بعد دینی هفتم ۱۴ فکر کنم ...

اگه حفظیاتت خوبه بیا چون واقعا انسانی سخته تقطیع شعر داره ریاضی داره تاریخشو که نگم برات

ولی مشاور میگه تو بیست هم بشی فایده ندارع 

مشاعرها رو ول‌کن بستگی به خودت داره منم خیلی ضعیف بودم هفتم و هشتم ولی نهم خیلی عجیب درسخون شدم 

خوب فکراتو بکن اگه بیای انسانی بخوای تغیر رشته بدی نمیتونی بری گرافیک فنی حرفه ای الان خیلی قانون گذاشتن واسه انتخاب رشته

اگه حفظیاتت خوبه بیا چون واقعا انسانی سخته تقطیع شعر داره ریاضی داره تاریخشو که نگم برات

مطالعات بدم میاد بروز حفظ میکنم ولی حفظیم خوب می ولی چون ب نویسندگی و وکالت علاقه دام مجبورم 

🌱💚🤍
مطالعات بدم میاد بروز حفظ میکنم ولی حفظیم خوب می ولی چون ب نویسندگی و وکالت علاقه دام مجبورم 

ایدالله که موفق بشی نزار کسی واست تصمیم بگیره اگه ام ثبت نامت نکردن برو آموزش پرورش بهشون بگو که علاقه داری