2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم

405 بازدید | 28 پست

دخترم ۲۲ روزشه .... ۲۲روزه دارم جون میکنم..دارم می دوئم که همه چی تو خونه سرجاش باشه ..دارم خودمو میکشم همه چی اوکی باشه ..شام و ناهار و تمیزی خونه ام تا رسیدگی به دختر نوزادم ولی امروز آخر گندش دراومد ... امروز دخترم خوابید و منم خواب موندم برنجم دیر درست کردم و انقدر بد شده بود و نمی شد خورد که شوهرم خودشو با میوه سیر کرد و رفت سرکار .. بنده خدا کارگره صبح تا ظهر ، ظهر تا شب سرکاره  ولی بازم وقتی خونه اس تو نگه داشتن دخترمون کمکم میکنه حتی یه شب تا کی بیدار بود و دخترمون نگه داشت تا من یه شب راحت بخوابم... اونوقت منی که همش تو خونه ام امروز نتونستم یه برنج خوب بزارم جلوش ... آخه برنج دیگه کاری داره؟... از طرفی هم دخترم دو روزه درست سینه امو نمیگیره قشنگ شیر نمیخوره ...شیرم می دوشم تو شیشه راحت میخوره ولی سینه نمیگیره...رفلاکس داره بالا میاره از اون طرف آروغ نمیزنه همش باید چشمم بهش باشه...

تو رو خدا نشینید بگید خواستی بچه نیاری یا چرت و پرت های اینجوری... دخترم خیلی هم دوست دارم و پشیمون نیستم که دارمش ولی فکر میکنم مادر خوبی براش نمیشم ..به نظرم یه آدم به درد نخورم که هیچ کاری از دستش بر نمیاد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما مشکلت اینه هنوز درک نکردی مادر شدی و بچه کوچیک داری ، اول اینو متوجه بشو که دیگه قرار نیست خونه زندگی و ناهار و شام مثل قبل باشه ، بعد به مرور حالت بهتر میشه.

حالا برنج شفته بشه مگه چی شده ؟ از خونه بابات که بچه را نیاوردی ، بچه شوهرت هم هست ، طبیعیه که کمک کنه توی نگهداری از بچه خودش.

اینقدر به خودت سخت نگیر ،بیست روزه زایمان کردی بیست روز 

آخه قدمش مبارکههه

آفرین بتو مادر مهربون و همسر فداکار

خدا توانایی هاتون بیشتر کنه

تا دوماه همینه بهتر میشه شرایطت ان شاءلله

خدا بهت سلامتی و طول عمر بده نسلت هم زیاد کنه

چرا خودتو اذیت میکنی

اتفاقا بچه داری سخترین کار دنیاس و شماهم مادر کافی ای هستی

درحد توانت تمییزکاری کن

غذا هم یبار بد بشه یه بار نباشه هیچ اتفاقی نمیوفته

این افکار و و پر وبال بدی بهش تبدیل میشه به افسردگی

ماهمه این دوران و گذرونیدم

اصلا ناراحت نباش شمابهترین مادر و خانم خونه هستی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خب عزیزم. چه اشکالی داره. یه روز میوه بخوره؟ خونه ای که نوزاد داره . خیلی وقتها ممکنه غذا نباشه. دیر ...

اصلا کلافه شدم هر کی از راه می رسه یه چیزی میگه شیر داری؟ شیرت کمه، اینجوری کن، اونجوری کن، چرا فلان کارو نکردی

خودتو ناراحت نکن عزیزم چیزی نشده شوهرتم درکش بالاس بچه داری خیلی سخته درکت میکنم فقط ی چیزی سعی کن سینه خودتو بگیره اینجوری خیلی سخته شیر بدوشی با شیشه بهش بدی عادت میکنه سینه را نمیگیره

اصلا کلافه شدم هر کی از راه می رسه یه چیزی میگه شیر داری؟ شیرت کمه، اینجوری کن، اونجوری کن، چرا فلان ...

این چیزا هست منم کشتن از بس گفتن شیر نداری سینت شله بچه رشد نکرده ولی اگه بخای بهش فکر کنی داغون میشی

اصلا کلافه شدم هر کی از راه می رسه یه چیزی میگه شیر داری؟ شیرت کمه، اینجوری کن، اونجوری کن، چرا فلان ...

خیلی ببخشیدها به اونهایی که زر میزنن توجه نکن. از نوزادت لذت ببر. از طرف اون دستهای کوچیکش رو غرق بوسه کن.