2777
2789
عنوان

فکرم مشغوله😐

208 بازدید | 16 پست

تا حالا شده خواستگاری رو رد کرده باشین و بعدش پشیمون بشید 

یعنی میشه یه نفر  قسمت و تقدیر باشه رد کنیم

فکرکنید یه نفر بیاد خواستگاری همه بگن وضع مالی پدر و مادرش عالی هست ولی پسره بگه هیچی

ندارم و بهش بگی خوب تصمیمت چیه برای آینده اونم بگه تلاشمو میکنم فراهم کنم ولی دیگه هیچی نگه که پول داره یا نه خانواده اش هم بگن هیچ کاری نمیکنیم یا معلوم نیس اگه دلمون بخواد

شرایط اعتقادی پسره هم بهت بخوره

به این آدم میشه اعتماد کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشون که اصلا انگار نه انگار ولی پدره شغلش از اون پولدارا بود همه میگفتن وضعشون خیلی خوبه 

اگر پولدارن که باید پسر رو حمایت کنن دیگه ..سرمایه ای پولی بهش بدن شرروع کنه ..

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
پسره آزاد بود شغل ثابتی هم نبود میگفت فعلا درس میخونم. سی و سه چهارسال داشت

34سالشه و هیچی نداره؟؟؟ باریکلا بهش  

بستگی داره اخه ...درامدش چقدره تو ماه مثلا ...خودت چه شخصیتی که چطور پول خرج میکنی..اگر اون حقوقش کفاف زندگیتون میده و خونواده هم حمایتش میکنن خوبه وگرنه هیچی

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

پسر سی و چهار ساله ی بیکار که شغل مشخصی نداره. هیچی نداره.  درامد خاصی نداره.  مستقیم هم میگه هیچی ندارم حتی اگر دروغ گفته باشه و همه جی داشته باشه بازم بدرد لای جرز دیوار میخوره

چون در حالت اول بی عرضه و دست و پا چلفتیه

در حالت دوم یک آدم پولدوست و مال پرسته که حتی به کسی که قراره شریکش باشه اعتماد نداره و مشخصه خسیسم هست

در هر دو صورت بدرد زباله دان تاریخ میخوره 

جوابمنفی که دادی عاقلانه ترین کار زندگیت بوده

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
34سالشه و هیچی نداره؟؟؟ باریکلا بهش     بستگی داره اخه ...درامدش چقدره تو ماه مثلا ...خود ...

آخه اینم دقیق نگفت چون شغل ثابتی نبود گفت هرماهی یه جوریه

خانواده هم که انگار هیچ کاری نمیخواست بکنه😐