2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 19 پست
مثلا دیشب گفتم‌لباس دیدم خیلی خوشگلن و اینا  میخوامشون اصلا نگفت باشه بریم‌بخرم برات فقط‌گفت ...

نه اینجوری نباید بگی وگرنه این زیر بار نمیره بگو فلان لباس و دیدم خیلی خوشگل بود فردا بیا دنبالم باهم بریم برام بخرش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه پر توقعی باور کنید ما اصلا هیچی‌نگرفتیم هیچ‌جشن‌خاصی نه بله برون نه تولدمو‌گرفتیم هیچی هیچی ...

اگر اینقدر اذیتی همین الان ازش جدا شو. 

هیچ بدی نداره خودتو راحت کن. 

بهشم دلیل جداییتو رک و راست بگو

بگو اینقدر بقیه مسخرت کردن و اینقدر به خودت از نظر روانی فشار اومده دیگه کشش رو نداری و اصلا نمیتونی دیگه تحمل کنی

حرف مادرشم بگو بهش.  بگو وقتی مادر خودت نظرش اینه دیگه توقعی از بقیه نیست

عشق و مشق و این مزخرفاتم بریز بیرون

خودتو نجات بده و راحت کن

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
مثلا دیشب گفتم‌لباس دیدم خیلی خوشگلن و اینا  میخوامشون اصلا نگفت باشه بریم‌بخرم برات فقط‌گفت ...

خب چرا زود تسلیم شدی؟ مستقیم میگفتی دوست دارم اینو برام بگیری!؟ 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
مشاوره رفتیم برای بقیه تکیه گاه هست برای من نه  کلا حس خوبی ندارم کلافه ام هستم  از بس ...

شما یه بار فقط زندگی میکنی، نگفتم زنده ای!

بجنگ مستقیم حرفتو بگو، مستقیم معنیش خشونت نیستا! 

ولی حرفتو بزن

بعدش هم نشد تو مجبور به بدبخت شدن نیستی همه ی تلاشت بکن اگه نشد مجبور به موندن توی تلخی بی پایان نیستی

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند