2777
2789

دختر خالم و آوردم دکتر کار خاصی نی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت خودتو

با جمله « دوستم داشت» گول نزن

ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه

ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه

ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه

ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه

ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه

و

ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه

هیچوقت خودتو با جمله « دوستم داشت» گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که د ...

من درگیر همین گول زدنام🫠

میخوامشا اما نمی‌خواد منو💔
هیچوقت خودتو با جمله « دوستم داشت» گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که د ...

عآخه بیشتر از ۱۲۰ بار ت ی روز گفت دوسم داره بخوایم دلت نمیاد باورت نشه 

گفت دوسم داره بعد رفت🤣🤣🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

هعی دغدغه فعلیم اینه ک انتخابم درست بوده یا نه  همه میگن لیاقت منو نداره دارم کم کم شک میکنم&n ...

منم عاشق یکی بودم بدجوررر اما خب همه گفتن این لیاقتت ندارع خودمم فهمیدم درست دارن میگن گذاشتمش کنار

میخوامشا اما نمی‌خواد منو💔