2777
2789
عنوان

نذر قبولی پزشکی و فرهنگیان🌱

1154 بازدید | 36 پست

من ۴ بار کنکور دادم و از رتبه ۵۰ هزار به ۵ هزار رسیدم. و پزشکی بابل و فرهنگیان قبول شدم.نذر قبولیم هم میخوام با مشاوره دادن و برنامه نوشتن رایگان برا بقیه ادا کنم.هر عزیزی مایل به دریافت برنامه هست درخواست دوستی بده و من آیدی ایتا میفرستم و اونجا طبق ویژگی هاش براش برنامه مینویسم🥰.امیدوارم بتونم در این کار خیر سهیم باشم.درضمن کارنامه قبولی هام رو هم برا هرکس شک داشت میفرستم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال آخر نه.یعنی وقت نشد.ولی حتماااااا آزمون بدین.من بعد عید برا جمع بندی حدود ۱۰ تا ازمون دادم 

میشه میانگین ساعت مطالعت هم بپرسم؟

من اصلا نمیتونم بالا ببرم و ۱۰ ۱۲ ساعت بخونم 😭

برای یک زندگی معمولی 🖤

رتبه کنکور 1401 چقدر بود؟

میخوام بدونم تو یکسال چقدر پیشرفت رتبه داشتی

آخه منم رتبم 54 هزار شد

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)
سال آخر نه.یعنی وقت نشد.ولی حتماااااا آزمون بدین.من بعد عید برا جمع بندی حدود ۱۰ تا ازمون دادم 

چون من سال قبل رفتم سر کلاس پرستاری و دیدم واقعا با درسهاش کنار نمیام و مرخصی گرفتم تا شروع کنم آذر شد

انسانی ۷ یا ۶ ساعت خوندن کمه؟ 

البته گاهی وقتا میشه ۸ 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
رتبه کنکور 1401 چقدر بود؟ میخوام بدونم تو یکسال چقدر پیشرفت رتبه داشتی آخه منم رتبم 54 هزار شد

رتبم به ترتیب

۳۰ هزار

۵۰ هزار

۱۰ هزار

۵ هزار

دقت کنید اون سال که رتبم بدتر شد بی مشاور و لنگ در هوا بودم.

من کد۵ فرهنگیان خوردم و قبول شدم ترم بهمن باید برم فرهنکیان.من از آناتومی و زیست و محیط بیمارستان مت ...

کدوم استانی؟ دلیل اینکه کد ۵ خوردی بهت گفتن؟

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
رشته شما نمیدونم عزیز.اگه مشاور خوب دارین هرچی میگه دقیق اجرا کنین.کاری که من نکردم 

مشاور ندارم . 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
من ازمون تو خونه میزنم خوبه لینطور؟

اگه دقیق اجرا میکنی عیبی نداره.منم بعد عید ازمون ۳ روز یکبار تو خونه دادم.ولی فرقی با بیرون نداشت.رو میز با همون لباس ها و حتی کارت ورود به جلسه هم میذاشتم و حتی ۱ دقیقه اضافه تر نمینشستم و خیلی سرجلسه به خودم فشار میاوردم واقها