2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 66 پست
ایشالا باهم قبول بشیم خدارو چ دیدی🥺

🥰

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
سنگینی و طلسم حس کردی تو رابطه حست میگ بعد از یاطل شدن رابطه خوب شه

زیاد نه ولی احتمالش هست کلا (دوست داری یه تستی کن)

رابطه همین جوری خوب میشه

تو تا دعانویس نری و نگه طلسمی در کار نیست آروم نمیشی 😁

حس تو الان : یکی از دختر های حسود فامیل که میخواسته با اون ازدواج کنه از عشق ما حسادت کرده و طلسم کرده و معشوق من یکدفعه ای وحشی شده و ما قراره از هم جدا بشیم و کاریش نمیشه کرد چون اون وحش شده 😐 و طلسمش خیلی قوی

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد نه ولی احتمالش هست کلا (دوست داری یه تستی کن) رابطه همین جوری خوب میشه تو تا دعانویس نری و نگ ...

بیا پیوی

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
بیا پیوی

اوکی

آشتی دارین  زمانش رو نمیدونم

عزیزم میشه بگین من امید ازدواج داریم کی ازم خواستگاری میکنه فقط یکیشم جواب بدین کافی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
آشتی دارین  زمانش رو نمیدونم

عزیزم توروخدابرامنوبگو مشکلم کی حل میشه؟؟

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
میدونم خیلی بی قرار و نگرانی هر چند منم بگم باز اجتمالا برای اطمینان تاپیک میزنی ولی بدون آشتی میک ...

برامنم میگی 

مشکلم کی حل میشه؟؟😪

بگولصفا

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

خانما عزیز لطفا با دلهای پاکتون برای خاهرم دعاکنید لطفا،بخاطر بچه ۳سالش براش دعاکنید😔خاهش میکنم ازتون

اسی ببخشید خیلی محتاج دعاهستم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
دوستت داره خودتم خوب میدونی فقط شک داری 😁

عزیزم من امید ازدواج داریم من براازدواج میخواد😢لطفا بهم بگین میترسم هوس باشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
حس میکنم امسالو قطعا آشتی میکنید این ماه و ماه بعد هم حتی احتمالش خیلی زیاده چون دلتنگ و میاد به ز ...

عزیزم  حست به ازدواجم چیه

گلم من کی ازدواج میکنم🌹

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

دوستان من باید کم کم برم فعلا خدانگهدار

ببخشید نتونستم به همه جواب بدم