شده از ته دل دوست داشته باشین جای یه نفر دیگه بودین؟ من یه نفر تو آشنا مون هست هم سن و سال خودم تقریبا. از نظر ذهنی خیلی فکرم درگیرکرده مشکلاتی و ناراحتی های که داشتم و دارم رو حتی از نقطه دورم احساس نکرده. همش تو ذهنم خودمو با اون مقایسه میکنم. حتی شبا تو خواب آرامش ندارم. تف به این دنیا. چیکار کنم مشکلم حل شه؟ دلم میخواد درد و دل کنم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
عزیزم اینکه اون مشکلی نداره خیلی مشخصه. پدر پولدار. قد بلند. از اول زندگی خونه بزرگ . همش راحت ...
منم پدر و مادرم پولدارن..از اول زندگی تو خونه بزرگ بودم..اما هر ادمی به اندازه خودش دردی داره که یک فرد دیگه نمیتونه تحمل کنه... من خودم به بن بست هایی خوردم تو زندگیم که منو از عرش رسوند به فرش! خودم دوباره با سختی بلند شدم و همه چیز رو درست کردم... خودت رو با خودت مقایسه کن... این باوریه که خودت باید بهش برسی... با حرف من یا هیچکدوم از کاربرهای دیگه این ماجرا تو ذهن تو درست نمیشه...
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃