من وقتی چیزی میشورم یا از حمام میام اکثرا پا درد میگیرم چرا باید چیکار کنم پیش چه دکتری برم
الانم جفت پاهام درد میکنه پتو انداختم اینم بگم چندین سال پیش ما کشاورزی داشتیم تو سرما مجبور بودم برم و باهام خیلی یخ میکرد از اونه فکر کنم ولی نمیدونم چطور درمان میشه
خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...
اگر درد جدی هست برو متخصص مغز و اعصاب. برات تست های روماتیسم اینا میده..
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
اگر داشته باشم درمان میشه😭 خدا بیامرز مادرمم داشته تو بچگیش
اره
با قرص
همسر منم چندسالی هست داره با قرص درد کنترل میشه
سعی کن زیاد سردیجات نخوری اگر میخوری مصلحش بریز
گرم نگهش دار شاید استخونات یخ میکنن بلاخره کار سنگین کشاورزی کردی
مامان منم داشته قبلنا ک کوچولو بوده
دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)