2777
2789
عنوان

آسم كودكان

1713 بازدید | 39 پست

سلام،لطفا اگه تجربه اي در اين زمينه داريد كمكم كنيد ؛

پسرم ٩ سالشه ،چند روز مريض بود حالت هايي شبيه سرماخوردگي روز دوم سرفه هاس شروع شد دو سه روزي دمنوش داديم خوب نشد بردم متخصص ريه تست گرفت تشخيص آسم كودكان دادن حالم خيلي خرابه 

پسرم تنگي نفس ،آلرژي غذايي يا كهير نداره ورزش ميكرد هيچوقت نفس كم نمياورد و زمان ورزش هم سرفه نداشت ولي الان دكتر براش قرص و اسپري سيمبيكورت داده گفته اسپري تا آخرش يعني حدود ٣ ماه استفاده بشه ،الان دو روزه كه استفاده كرده بهتره،ولي من حالم خرابه خرابه ،كسي ميدونه چقدر اين سرفه ها ممكنه طول بكشه؟ 

يا برگرد يا آن دل را برگردان…

شوهرم منم آسم شدید داره 

یعنی تازه تشخیص دادن اینو

به شدت درمان های دارویی رو ادامه بده

نذار توی هوای آزاد بره چون هوا آلوده ست

آب سرد ترشی و اینجور چیزا دورشو خط بکش

و بازم تاکید میکنم درمانشو ادامه بده که مزمن نشه

پزشک آلرژی اطفال ببرش

وطن ای مادر غمدیده ام.......

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم دوره درمانش رو باید کامل کنه 

احتمالا بعدش هم ممکنه یه سری دارو بده دکتر که بیماری عود نکنه و فروکش کنه 

و شما هم باید مراقب باشید تا تکرار نشه 

حدودا تا ۱۲ یا ۱۳ سالگی خوب میشن 

پسر من از ۵ ماهگی دچارش شد تا ۱۲ سالگی که خوب شد 

هرچی کمتر مریص بشه و علائم براش پیش نیاد بهتره 

عزیزم دوره درمانش رو باید کامل کنه  احتمالا بعدش هم ممکنه یه سری دارو بده دکتر که بیماری عود ن ...

خداراشكر كه گل پسرتون خوب شده،عزيزم تو مدت درمانش بازم سرفه يا علامتي داشت؟

پسر منم سرفه میکرد بردمش تشخیص آسم دادن الان قرص میخوره نگران نباش سنشون کمه خوب میشن

راستش رو بخواي اگه قرص داده بود انقدر ناراحت نبودم ولي اين اسپري اعصاب منو داغون كرده 😭

راستش رو بخواي اگه قرص داده بود انقدر ناراحت نبودم ولي اين اسپري اعصاب منو داغون كرده 😭

از اردیبهشت اسپری استفاده میکرد پسرم دکترشو عوض کردم این ماه فقط دارو داده

زندگی میکنم با قانون خودم
خداراشكر كه گل پسرتون خوب شده،عزيزم تو مدت درمانش بازم سرفه يا علامتي داشت؟

اره عزیزم 

خیلی زود مریض میشد خب سنش هم کم بود و سرفه های زیاد و طولانی 

سالها دارو و اسپری استفاده کرد تقریبا ۱۲ سال طول کشید دوره اش

منتها دکتر مدام توصیه می‌کرد مراقب عذاهای آلرژی زا باشم که نخوره ، تا جایی که میشه سرما نخوره  و تو هوای سرد بیرون نره 

تمام دوران مدرسه ابتدایی رو نامه پزشک داشت و زنگهای تفریح رو بیرون نمی رفت 

چون به محض گرم و سرد شدن و عرق کردن و خنک شدن سرفه هاش شروع می‌شد 

پسر من سالها اسپری استفاده کرد 

بارها دکتر خواست با بهبودی علائم و تستش دارو رو کم کنه منتها دوباره بیماری عود می‌کرد 

من پسرمو پیش دکتر فریبرز زندیه می بردم ، تهران هستم 

پسر من سالها اسپری استفاده کرد  بارها دکتر خواست با بهبودی علائم و تستش دارو رو کم کنه منتها د ...

😢 واي خدا من چجوري طاقت بيارم ؟😭