2777
2789
عنوان

خانم این بی بی چک مثبته ؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 32 پست
واقعا مثبته؟

خط کمرنگ هم باشه مثبته 

من به اندازه موهای سرم بی بی چک زدم 

حالا چند روز صبر کن بعد آزمایش بده

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا بقیه میگن شاید نباشه  چکار کنم پس

هیچی صبر کن از موعدت بگذره منم بااینکه اقدام بودم ولی باورم نمیشد ۳روز بعد باز زدم مثبت شد روز موعدمم زدم مثبت شد رفتم ازمایش ک بتام پایین بود چندباری تکرار کردم بتارو ک رفت بالا تو خواستی ازمایش بدی بزار ی هفته ده روز بگذره بعد ک کم نباشه بتات و چندبار بیای بری. مث من اذیت شی

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
دست و پام یخ کرده اصلا باورم نمیشه

😁😁😁بله اولش باورت نمیشه تا چندماه اولم همینجوری بعدش ب خودت میای میبینی عاشقشی بدون اون‌ نمیتونی زندگی کنی

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
خدا کنه فقط مثبت کاذب نباشه

انشاالله ک نیس بزار چند روز بگذره باز امتحان کن

این به نظر منم مثبته. 

ولی چطور این قدر زود مثبت شده 

نمیدونی چه روزی از سیکل رابطه مشکوک داشتی؟

من الان  دقیقا مثل توام پنج روز مونده 

بی بی چک خریدم  ولی میترسم استفاده کنم. 

دلم میخواد باشه .  

این به نظر منم مثبته.  ولی چطور این قدر زود مثبت شده   نمیدونی چه روزی از سیکل رابط ...

دقیقا ۵و۶ روز بعد پریودی به اون روز شک داشتم از اولش

منم باورم نمیشه مثبت باشه چون ۴و۵ روز مونده تا موعدم

اما انقدر علائم داشتم و حالم بد بود طاقت نیاوردم زدم دیدم هاله افتاد

حالا میترسم الکی باشه

نمیدونم کی برم آزمایش بدم

دقیقا ۵و۶ روز بعد پریودی به اون روز شک داشتم از اولش منم باورم نمیشه مثبت باشه چون ۴و۵ روز مونده ...

یعنی پریود که تموم شد پنج روز بعد؟ 

یا نه همون با محاسبه پریود یعنی شش روز بعد شروع پریود ؟ 

روز چند سیکل میشد؟

دقیقا ۵و۶ روز بعد پریودی به اون روز شک داشتم از اولش منم باورم نمیشه مثبت باشه چون ۴و۵ روز مونده ...

بنظرم شنبه برو 

البته بی بی مثبت باشه آزمایش خونم مثبته چون هورمون بارداری اول توی خون ترشح میشه بعد ادرار فردا هم بری معلوم میشه